HALİLİYE BELEDİYE SPOR ŞAMPİYONLUĞA DOYMUYOR

Haliliye Belediyesi Spor Birimi bünyesinde kurulan Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor Kulübü, atletizm, basketbol, kick boks ve voleybol branşlarında üst üste aldığı şampiyonluklarla göz dolduruyor. Kulübün çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, "Belediyemiz ve Başkanımız, her zaman sporun ve sporcunun yanındadır" dedi.

Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor Kulübü, kurulduğu günden bugüne geçen kısa süre içerisinde üst üste aldığı şampiyonluk ve başarılarla dikkatleri üzerine çekiyor. Kulüp bünyesinde yer alan Voleybol Erkekler Takımı, ilk olarak Bölge Amatör Lig'de, daha sonra da Adıyaman'da oynana play off müsabakalarında şampiyonluk elde ederek Türkiye Voleybol 3. Lig'ine yükseldi.

Voleybol Genç Bayanlar Takımı ise Yerel Lig'de şampiyon olarak Haliliye Belediye Spor'u il dışındaki şampiyonalar da temsil etmeye hak kazandı.

ATLETİZMDE 6 KATEGORİDE İL BİRİNCİLİĞİ

Haliliye Belediye Spor Atletizm Takımı, kentte gerçekleştirilen müsabakalarda 6 kategoride birincilik elde etti. Yüksek atlama erkeklerde Halil Bulut, yüksek atlama kızlarda Melek Canlıka, uzun atlama kızlarda Ayşe Demir, üç adım atlamada Halil Bulut, 100 metre engel atlamada Melek Canlıka ve 100 metrede Sadık Aslan, kategorilerinde birincilik elde ederek Diyarbakır'da düzenlenecek Ana Lig Diyarbakır Bölge Finalleri’nde mücadele edecek.

Haliliye Belediye Spor Atletizm Takımı, 14- 15 Mart tarihlerinde Diyarbakır'da yapılacak olan finallerde birincilik elde ederek şampiyon olmayı hedefliyor.

BASKETBOL TAKIMI, YEREL LİG'DE ŞAMPİYON

Haliliye Belediye Spor Basketbol Takımı, yıldızlar kategorisinde kentte gerçekleştirilen Yerel Lig'de şampiyon oldu. Basketbol yıldızlar takımı, 10- 14 Mart tarihlerinde; Diyarbakır, Şanlıurfa, Muş, Batman, Elazığ, Şırnak, Van, Malatya, Siirt ve Bingöl illerinden katılan takımların mücadele ettiği Batman'daki Bölgesel Lig'de de, şampiyonluk elde ederek Haliliye Belediyesi'ni Türkiye Şampiyonası'nda temsil etmeyi hedefliyor.

KİCK BOKSTA YENİ ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRİLİYOR

Haliliye Belediye Spor Kulübü bünyesindeki Kick Boks Takımı'nda ise, Avrupa Şampiyon kick bokscu Mevlana Altuntaş'ın koordinatörlüğünde yeni şampiyonlar yetiştiriliyor. Kick bokscular; yapılacak olan yerel, bölgesel ve Türkiye şampiyonalarına sıkı çalışarak Haliliye Belediye Spor olarak derecelere imza atmayı hedefliyor.

"SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ"

Haliliye Belediye Spor Kulübü'nün başarıyla ilgili açıklama yapan Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, "şunları söyledi:

"Haliliye Belediyesi, sporla ilgili çalışmalarını her geçen gün arttırarak devam ediyor. Haliliye Belediye Başkanlığımızın ve Başkanımız Fevzi Demirkol'un spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Haliliye Belediye Spor Kulübü olarak birçok dalda genç kardeşlerimiz başarılara imza atıyor. Atletizmde, basketbolda, kick boksta ve voleybolda birçok başarılar elde edildi. Tabi bu verdiğimiz destekler devam edecek. Genç kardeşlerimiz, ilimizi birçok alanda temsil edecekler inşallah. Bu yönüyle Haliliye Belediyesi olarak daima sporun ve spor dallarının yanında olacağız ve başarılarımız devam edecek.

Eklenme Tarihi: 11.03.2015 05:36