BAŞKAN DEMİRKOL, ÖĞRENCİLERE FORMALARINI DAĞITTI

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Spor Birimi tarafından ilçe genelindeki 80 ortaokul ve lise için düzenlenen forma dağıtım töreninde öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Başkan Demirkol, öğrencilerin her zaman yanında olacaklarını söyleyerek, bunun her zaman devam edeceğini ifade etti.

Haliliye Belediyesi Spor Birimi, ilçe genelindeki 80 ortaokul ve lisenin okul takımlarına forma hazıladı. Süleymaniye Ortaokulu'nda başlayan forma dağıtımına Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un yanı sıra, Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyeleri Abdulkadir Altundağ, Feyyat Akbaş, Hasan Kaya ve Selim Polatkan ile Spor Birim Sorumlusu Şavak Baysan katıldı. Süleymaniye Ortaokulu'nda öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Demirkol'a, Okul Müdürü Ömer Acar eşlik etti.

Başkan Demirkol, öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada, "Bu okuldaki gençler, öğrenciler, bizim geleceğimiz. Biz, gençleri çok seviyoruz. Siz de, bizi sevdiğinizi alkışlarınızla belli ettiniz. Hepinizin ömür boyu, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat geçirmesini şimdiden diliyorum. Spor alanında bizim, okulunuza futbol forması hediyemiz var. Onu size elimizle getirmek istedim. Onun için buradayım. Bu arada, sporda sizin okulunuz başarılı ve bundan sonra daha başarılı olacak. Haliliye Belediyesi olarak, her zaman yanınızdayız. Her zaman yanınızda olacağız" ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERE GÖBEKLİTEPE GEZİSİ MÜJDESİ

Başkan Fevzi Demirkol, konuşmasının devamında Süleymaniye Ortaokulu'ndaki öğrencileri, Haliliye İlçe sınırlarında bulunan, tarihin bilinen eski kalıntılarının bulunduğu Göbeklitepe'ye götürecekleri müjdesini vererek, "Okul müdürünüze söyleyeceğiz, önümüzdeki günlerde sizi, Urfa'da, Haliliye'de bulunan Göbeklitepe'yi gezmeye götüreceğiz. Bu gezi için okul müdürümüz bir düzenleme yapacak" dedi.

Başkan Demirkol, konuşmasının ardından okul takımının formalarını teslim etti.

"SPOR YAPMANIZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ"

Başkan Fevzi Demirkol ve beraberindekiler, daha sonra Ziyaeddin Akbulut Ortaokulu'na geçti. Burada Okul Müdürü Mahmut Yıldız tarafından karşılanan Başkan Demirkol, bir süre öğrencilerle sohbet etti. Okul Müdür Yıldız'dan okulun eksiklikleriyle ilgili de bilgi alan Başkan Demirkol, şunları söyledi:

"Gençler, bizim istikbalimizsiniz. Onun için bizim yanımızda kıymetlisiniz. Sizlere, futbol takımınız için forma getirdik. Spor yapmanız için elimizden geleni yapıyoruz. O formayla sizden şampiyonluk bekliyoruz."

ÖĞRENCİLERE OYUN GRUBU SÖZÜ

Konuşmasında son olarak Ziyaeddin Akbulut Ortaokulu'nun kütüphanesine kitap göndereceklerini ve okul bahçesine öğrenciler için oyun grubu yapacaklarını söyleyen Başkan Fevzi Demirkol, şu müjdeyi verdi:

"Kütüphanenize kitap göndereceğiz. Ama o kitapları, okuyunuz. Bahçenizde öğretmenleriniz için kamelya, sahanın çimlenmesini yapacağız. Sizler için de oraya bir oyun grubu kuracağız."

Konuşmanın ardından okul takım kaptanına formasını hediye eden Başkan Demirkol, bahçede oynayan öğrencilerle sohbet edip isteklerini dinledi.

"EN İYİ OKULLARA, EN İYİ DERECELERLE GİRMENİZİ TEMENNİ EDİYORUM"

Başkan Fevzi Demirkol, forma dağıtım törenine son olarak Veysel Karani İmam-Hatip Ortaokulu'nda devam etti. Okul Müdürü Mahmut Nihat Demir tarafından karşılanan Başkan Demirkol, öğrencilere, belediye olarak Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla yaptıkları yarışmalarla ilgili bilgi vererek, "Veysel Karani İmam-Hatip Ortaokulu'nun değerli öğrencileri; 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yıl dönümü. Biz gençlere ve gençliğe verdiğimiz önem dolayısıyla sadece Haliliye'de değil, Şanlıurfa'nın bütün ilçelerinde, okullarında Çanakkale ile ilgili resim, müzik, kompozisyon, şiir okuma, şiir yazma ve konusu Çanakkale olan bilgi yarışması düzenledik" dedi.

Kız öğrenciler için yapılan 29 yataklı öğrenci evinin ihtiyaçlarını temin ettiklerini hatırlatan Başkan Demirkol, "Gençlere ve eğitime verdiğimiz önemde dolayı geçen hafta sadece kız öğrencilerimizin kalabileceği, 28 yataklı öğrenci evinin bütün mefruşatını, bütün ihtiyaçlarını biz temin ettik ve açılışını yaptık. Şimdi sizin aranızdayız. Size, gençlere ve gençliğe verdiğimiz önemi siz de aynı şekilde kavrayınız. Okulunuzda, birinci olunuz, sınıfınızda birinci olunuz. En iyi okullara, en iyi derecelerle girmenizi şimdiden Cenab-ı Haktan temenni ediyorum" diye konuştu.

Başkan Demirkol, son olarak öğrencilere oyun grubu ve Göbeklitepe gezisi müjdesi vererek, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Okul müdürünüzde şimdi bilgi alacağım ve okul bahçenizin düzenlemesini yapacağız. Gördüğünüz alanda size bir oyun grubu kuracağız. Salıncakta sallanacak, kayacakta kayacaksınız. Okul müdürümüzün yapacağı bir programla sizi Göbeklitepe'ye götüreceğiz."

Konuşmaların ardından okul takımındaki öğrencilere, formaları hediye edildi.

Eklenme Tarihi: 16.03.2015 08:09