BAŞKAN DEMİRKOL: MİRAÇ KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 13 Nisan’ı, 14 Nisan’a bağlayan gece idrak edeceğimiz Miraç Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında, İslam Aleminin Miraç Kandilini kutladı.

Başkan Fevzi Demirkol, yayımladığı mesajında; Miraç’ın Hz. Muhammed’in (SAV) ‘semaya’ yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuk olduğunu belirtti. Miraç’ın mucizevi bir buluşma olduğunu ifade eden Başkan Demirkol, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Mescid-i Haram’dan başlanarak, Mescid-i Aksa’ya ve oradan da Yüce Mevla'ya  yapılan yolculuk olan Miraç, bir arınma gecesidir. Miraç, beşeri hislerden tertemiz bir kulluğa, en yüce mertebeye yükseliştir. Böylesine mübarek bir geceye daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kadim gecenin müjdelerine nail, dualarına ortak olmanızı diliyorum. İbadetle geçirilmesi gereken bu mübarek gecenin, dargınlıkların da giderilmesine vesile olmasını niyaz ediyorum. Kutlu bir yolculuk olan Miraç Kandili’nin tüm İslam Alemine hayırlar, İslam Coğrafyasına barış ve huzur getirmesini temenni eder, tüm Müslümanların Miraç Kandilini kutlarım. Vatan savunmasında bugüne dek şehadet şerbetini içmiş tüm şehitlerimize Yüce Rabbimizden rahmet diliyor, gazilerimizi de hürmetle ve minnetle anıyorum.”

Eklenme Tarihi: 13.04.2018 06:57

×