BAŞKAN DEMİRKOL, KALICI ESERLERİNİN SAYISINI ARTTIRIYOR

Haliliye Belediyesi, Devteşti Mahallesinde yapımı devam eden Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun inşaat çalışmalarında sona yaklaştı. Haliliye halkının yaz, kış kullanabileceği şekilde dizayn edilen yüzme havuz, içinde barındırdığı spor ve sosyal donatı alanlarıyla da bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini sağlayacak.

Göreve geldiği günden itibaren Haliliye halkının her kesimine ihtiyaç duyulan alanlarda çalışmalar yürüten Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ilçeye kalıcı eserlerde kazandırıyor. Önemsediği gençlerle ilgili birçok alanda çalışmalar yürüten Başkan Demirkol, sağlıklı bir nesil yetişmesi ve gençlerin spor alışkanlığı kazanması amacıyla da ilçeye kapalı yüzme havuzu kazandırıyor.

Devteşti Mahallesinde 2 bin 869 metrekare kapalı alan üzerinde yapımı devam eden yüzme havuzunda, ekipler tesisin iç düzenlemesi konusunda çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor. İçerisinde mescit, fitness salonu ve revirde yer alacak tesisin yüzme havuzu ise 12,5x 25 metre ebatlarında olacak. Sosyal donatı alanlarının yer alacağı tesis, yıl boyunca kullanılmaya yönelik tasarlandı.

Yapımında sona yaklaşılan tesisinde önümüzdeki aylarda hizmete sunulması planlanıyor.

Eklenme Tarihi: 20.04.2018 13:09

×