HALİLİYE BELEDİYESİ, İBADETHANELERİ RAMAZAN’A HAZIRLIYOR

Haliliye Belediyesi, ilçe genelindeki ibadethanelerde yürüttüğü temizlik çalışmalarını son günlerde yoğunlaştırarak, ibadethaneleri yaklaşan Ramazan Ayı’na hazırlıyor.

Başkan Fevzi Demirkol’un, “tertemiz Haliliye” hedefiyle hareket eden Temizlik İşleri Müdürlüğü, rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra, ibadethanelerin halı yıkama çalışmalarını da program dahilinde sürdürüyor. Merkezde 122, kırsalda ise 124 ibadethanede vatandaşların daha temiz ortamda ibadet etmelerini hedefleyen Temizlik İşleri Müdürlüğü, bu kapsamda rutin olarak yürüttüğü ibadethane temizliği çalışmalarını, yaklaşan Ramazan Ayı ile birlikte yoğunlaştırdı.

Ekipler, ibadethanelerdeki döşemeleri kaldırmadan yerinde yıkayarak daha temiz hale getiriyor. Ramazan Ayı içerisinde de yoğun olarak sürecek olan ibadethane temizlik işlemlerinde, vatandaşların daha temiz ortamlarda ibadet yapmaları amaçlanıyor.

Eklenme Tarihi: 25.04.2018 12:18