BAŞKAN DEMİRKOL, DEVTEŞTİ MAHALLESİ'NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Devteşti Mahallesi'nde devam eden üst yapı ve park bahçe çalışmalarını yerinde inceledi. Devteşti Mahallesi'nin yapılaşmanın hızlı ilerlediği bir bölge olduğunu ifade eden Başkan Demirkol, muhtarlarla işbirliği içinde çalıştıklarını söyledi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Meclis Üyeleri Abdulkadir Altundağ, Ferhan Karaçizmeli, Hasan Kaya, Mehmet Keskin, birim müdürleri ve Devteşti Mahalle Muhtarı Müslüm Güneş ile birlikte Devteşti Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. İlk olarak Haliliye Camii'inde cami imamı ve beraberindekiler ile inceleme yapan Başkan Demirkol, caminin ihtiyaçlarının belirlenerek teminin yapılması için birim müdürlerine talimat verdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün mahalledeki çalışmalarını da inceleyen Başkan Demirkol, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Demirkol, Devteşti Mahallesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen kilitli beton parke yapım çalışmalarının da bulunduğu alanlara giderek işçilerle görüştü. Başkan Demirkol, bölgedeki vatandaşlar ve çocuklarla da sohbet etti.

"İNCELEMELİMİZ DEVAM EDECEK"

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Fevzi Demirkol, mahalle muhtarlarıyla işbirliği içinde olduklarını ve incelemelerinin diğer mahallelerde de devam edeceğini söyledi. Başkan Demirkol, yapılaşmanın bulunmadığı alanlarda bile yol yapım çalışmalarına başladıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Bugün, Devteşti Mahallemizde Fen İşlerimizin ve Park Bahçe'nin yapmış olduğu çalışmaları yerinde sayın muhtarımızla birlikte inceleme, gezme fırsatımız oldu. Devteşti Mahallemiz, yapılaşmanın hızla geliştiği, yapılaşmanın hızla yayıldığı bir bölge. O bakımdan, evlerin yapılmadığı bölgelere dahi kilit taşı döşüyoruz. İnşaatların hiç girmediği yerlerde, statik kaplama yapıyoruz. Müteahhitlerimizin ve vatandaşlarımızın kolay çalışması için. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz bu bölgede zaten çalışıyor. Haliliye Camii'nin imamının, camiyle ilgili talepleri vardı. Daha önceden oraya toprak dökmüştük. Cami avlusunu ağaçlandıracaktık ve aynı zamanda Haliliye Camii'nin alt katını taziye evi olarak dizayn edeceğiz. Muhtarımızla ve diğer muhtarlarımızla sahada çalışmalarımız, incelemelerimiz devam edecek. Muhtarımızla işbirliği içinde çalışıyoruz. Daha öncede, Devteşti Mahallesi'ne doğalgaz dolayısıyla gelmiştik. Doğalgazda en kısa sürede gelecektir."

Muhtar Müslüm Güneş ise çalışmalarından dolayı Başkan Fevzi Demirkol ve Haliliye Belediyesi'ne teşekkür etti. Başkan Demirkol ve beraberindekiler, incelemelerini tamamladıktan sonra mahalleden ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 20.03.2015 08:58