MUHTARLARDAN BAŞKAN DEMİRKOL’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz ve beraberindeki muhtarlar, Haliliye Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan muhtar evleri için Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı ve Ertuğrul Gazi Mahalle Muhtarı İbrahim Halil Haktankaçmaz, Devteşti Mahalle Muhtarı Müslüm Güneş ve beraberindeki muhtarlar, Haliliye Belediyesi tarafından proje haline getirilen muhtar evleri için Başkan Fevzi Demirkol’u ziyaretti. Muhtar evlerinin kendileri için çok güzel bir proje olduğunu söyleyen muhtarlar, çalışmalarından dolayı Başkan Demirkol’a teşekkür etti.

Ertuğrul Gazi Mahalle Muhtarı İbrahim Halil Haktankaçmaz ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada "Muhtar arkadaşlarla beraber Fevzi Başkanımızı ziyarete geldik. Muhtar evlerimizin müjdesini daha önceden bizlere vermişti, projelerini hazırlamış. Geldik projelerini beraber inceledik. Harika bir çalışma olmuş, kendisine şimdiden teşekkür ediyoruz." dedi.

Devteşti Mahalle Muhtarı Müslüm Güneş ise ‘Muhtar evi’ projesi nedeniyle Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür etti.

DEMİRKOL: "VATANDAŞIN DEVLETLE İLK KARŞILAŞTIĞI MÜESSSE MUHTARLIKLAR"

Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ise vatandaşların devletle ilk karşılaştığı müessesenin muhtarlıklar olduğunu hatırlattı. Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Halkımızın devletle karşılaştığı ilk müesseseler muhtarlıklardır. Daha sonrasında yerel yönetimler ve Belediyelerdir. Biz 'muhtarlarımızın hizmet şartlarında ne kadar güçlü olurlarsa, o kadar güçlüyüz' anlayışıyla; muhtarlarımızın çalıştığı imkanları daha güzelleştirmek ve rahat çalışabilmelerini sağlamak için hazırlanmış bulunuyoruz. Daha öncesinde de, mahallelerinde kendileri ile görüştüğümüz zaman, hem fikri hem taslağını beraber oluşturduğumuz, bugün proje haline getirdiğimiz 'muhtar evleri projesi' ile ilgili son rötuşları yaptık. Kısa süre içerisinde muhtarlarımız yeni yerlerine geçecektir.  Muhtarlarımız daha rahat bir ortamda çalışacaklar.  Halkımıza daha iyi, daha güzel hizmet edeceklerdir.  Muhtarlarımız bizim mahallelerde ki temsilcilerimizdir. Onların güçlü olması ve çalışabilmesi için elimizden gelen desteği bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrasında da sağlayacağız.’’

Eklenme Tarihi: 24.03.2015 04:09