YENİ DOĞAN BEBEKLERİN HEDİYELERİ DAĞITILMAYA DEVAM EDİYOR

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan "Hoş geldin Bebek" kampanyası kapsamında, Haliliye İlçesi'nde yeni doğan bebeklerin hediyeleri dağıtılmaya devam ediyor.

Hediye dağıtım programı kapsamında Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Haliliye Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleriyle birlikte Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'ni ziyaret etti. Hastane Başhekimi Eyyüp Sabri Şeyhanlı tarafından karşılan Başkan Demirkol ve beraberindekiler, Haliliye'de yeni doğan bebeklere "hastane çıkış" setinden hediye etti.

Kampanya kapsamında bilgi veren Belediye Meclis Üyesi Aysel Göncü, "Haliliye Belediye Başkanlığımızın başkanlığında, yeni doğan bebeklerimiz için 'Hoş geldin Bebek' kampanyasında kız ve erkek çocuklarımız için ayrı ayrı hazırlanmış bebek setlerini, yeni doğan bebeklerimize hediye ettik. Haliliye Belediye Başkanımıza da, teşekkür ediyoruz. Yeni doğan bebeklerimize de hoş geldin diyoruz" dedi.

Belediye Meclis Üyesi Hande Çankaya ise, "Yeni anne ve baba olan adaylara hayırlı olsun diyorum. Başkanımız Fevzi Demirkol'a teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"UYGULAMAMIZ DEVAM EDECEK"

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü koordinesinde süren "hastane çıkış seti" dağıtımının süreceğini anlatan Başkan Demirkol, dağıtılan setle maddi durumu iyi olmayan ailelere destek verdiklerini söyledi. Demirkol, şunları kaydetti:

"Haliliye bölgemizde bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'ni ziyaret ettik. Yeni doğmuş bebeklerimize hoş geldiniz adı altında bebek seti hediye ediyoruz. Haliliye'de doğan her bebeğe, ilgili arkadaşlarımız taktim edecekler. Yeni doğan bebeklere hoş geldiniz diyorum. Bu uygulamamız devam edecek."

Kadınlar ise Haliliye Belediyesi'ne ve Başkan Fevzi Demirkol'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Dağıtılan setin içerisinde battaniye, çıkış seti ve ateş ölçeler yer aldığı belirtildi.

Eklenme Tarihi: 26.03.2015 10:57