BAŞKAN DEMİRKOL’DAN KIRSALA ÇIKARMA

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşecek miting öncesinde kırsal mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşları hem mitinge davet etti hem de 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde AK Parti Haliliye İlçe Başkan Yardımcısı Ali Kaya ile birlikte kırsal mahallelere ziyarette bulundu. Ziyaretleri kapsamında ilk olarak Körkuyu Mahallesine geçen Başkan Demirkol, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili de bilgiler verdi. Sırasıyla Üçgöze, Kaygılı ve Topraklı kırsal Mahallelerine geçen Başkan Demirkol, bu mahallelerde de vatandaşlarla bir araya gelip, yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verip, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

Başkan Demirkol; Körkuyu, Üçgöze, Kaygılı ve Topraklı Mahallelerinde görüştüğü mahalle sakinlerini hem 20 Haziran’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşecek mitinge davet etti hem de 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleriyle ilgili destek istedi.

Eklenme Tarihi: 19.06.2018 08:51

×