BAŞKAN FEVZİ DEMİRKOL OYUNU KULLANDI

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi için oyunu 2321 numaralı sandıkta ailesi ile birlikte kullandı.

Başkan Fevzi Demirkol, oy kullanacağı Şanlıurfa Anadolu İmam Hatip Lisesindeki 2321 numaralı sandığa; eşi Adile Demirkol ve kızı Nurşen Demirkol ile birlikte geldi. Başkan Demirkol, sandık görevlileriyle görüştükten sonra perde arkasında oyunu kullandı. Oyunu sandığa atan Başkan Demirkol, sonuçların vatana ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sağduyu içerisinde geçen seçim dolayısıyla tüm Şanlıurfa halkına teşekkür eden Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Haliliye İlçe Teşkilatımızla ve milletvekillerimizle birlikte sabahın erken saatlerinde sandıkların teşekkülünü sağladık. Daha sonrasında sahaya yayılarak her birimiz ayrı bir bölgede sandıktaki görevlilerimize teşekkür edip, vatandaşlarımızla hemhal olduk. Hamdolsun ki, Haliliye’mizde seçim sükunet ve barış içerisinde devam etmektedir. İnşallah sandıklar açıldıktan sonrada Cenab-ı Hakk bizleri sevindirecek sonucu halkımızın desteğiyle bize nasip eyleyecektir.”

Başkan Demirkol, görevliler ve vatandaşlarla görüştükten sonra okuldan ayrıldı.

Başkan Demirkol, ayrıca sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Haliliye Seçim Koordinasyon Merkezinde teşkilatla bir araya gelip, daha sonra Şehitlik İlkokulu, Yüzbaşı Ali Saip Ursavaş Lisesi, Şanlıurfa Ortaokulu, Mehmet Saçlı İlk ve Ortaokulu, Ahmet Yesevi Ortaokulu, Belediye İlkokulu, Süleymaniye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Süleymaniye Çok Programlı Anadolu Lisesinde sandıkları gezip görevliler ve vatandaşlarla görüştü.

Eklenme Tarihi: 24.06.2018 16:18

×