HALİLİYE BELEDİYESİ'NDEN ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK YAZ KURSU

Haliliye Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezi, lise ve üniversiteye giriş sınavlara hazırlanan öğrenciler için ''Yaz Kursu'' açtı.

Yürüttüğü temel belediyeciliğin yanında, sosyal belediyecilik anlamında da vatandaşlara en iyi şekilde hizmet veren Haliliye Belediyesi, üniversiteye giriş sınavlarının hemen ardından lise mezunları ve 12. sınıflara yönelik "Yaz Kursları"nı açtı. “Bilgi çağında gençlerimizi bilgiyle donatıyoruz” diyen Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla gençlerin eğitimine yönelik her türlü alanda çalışma yürüten Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, gençlerin üniversite eğitimi almaları ve hayallerindeki mesleklere kavuşmalarını sağlamak amacıyla üniversite hazırlık kurslarını devam ettiriyor. 
Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezi binasında, üniversiteye hazırlanan mezunlara yönelik sözel ve sayısal bölümler olmak üzere matematik, geometri, fizik, kimya, biyoloji, tarih, coğrafya, felsefe, edebiyat ve Türk Dili branşlarında, alanında uzman öğretmenler tarafından dersler veriliyor. Alan derslerinin yanı sıra öğrencilere soru çözümü, deneme sınavları, soru cevap saatleri olarak hizmet veriliyor. 

Bahçelievler Mahallesinde bulunan Haliliye Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezine başvurmak isteyen öğrenciler, Haliliye Belediyesi’nin Kadri Eroğan Caddesindeki hizmet binası, eğitim merkezine başvuruda bulunması gerekirken, 4442263 numaralı Beyaz Masa Hattından da bilgi alabilecek.

Eklenme Tarihi: 02.07.2018 13:48

×