BAŞKAN DEMİRKOL: ÇALIŞMALARI YERİNDE TESPİT EDİYORUZ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Park Bahçe Müdürlüğü'nün çalışmalarını sürdürdüğü Cuma Gönüllü Parkı'nda incelemelerde bulundu. Halkın yoğun olarak vakit geçirdiği parkların canlı tutulması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyleyen Başkan Demirkol, yapılan çalışmaları yerinde tespit ettiğini söyledi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Kaya ve Müslüm Yüksel ile birlikte Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki Cuma Gönüllü Parkı'nı ziyaret etti. Burada Mahalle Muhtarı Ahmet Polat tarafından karşılanan Başkan Demirkol, parktaki vatandaşlarla sohbet etti. Halkın taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, parkta oynayan çocuklar ile de vakit geçirdi.

İlçedeki tüm parkların canlı tutulması için Haliliye Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü'nün çalışmalarını aralıksız devam ettirdiğini söyleyen Başkan Demirkol, "Bağlarbaşı Mahalle'mizdeki park alanını, Park Bahçeler Müdürlüğü'müzün yapmış olduğu çalışmaları yerinde görmek amacıyla geziyoruz. Çalışmaları yerinde tespit ediyoruz. Burada park daha öncesinde var ve buraya ümmimi wc yaptık. Oyun alanlarını düzenledik. Şimdi çimlerin yenilenmesi konusunda arkadaşlarımız çalışma yapıyor. Bağlarbaşı Mahalle'mizin ihtiyacı olan pazaryerini de hizmete açtık. Bu vesileyle sayın muhtarımıza ve Bağlarbaşı Mahallesi halkına, her zaman birlikte olacağımızı, insanlara faydalı hizmetlerde hep önde ve öncü olacağımızı, teşekkürü duayla beklediğimizi temenni ediyoruz" dedi.

Muhtar Polat ise çalışmalarından dolayı Haliliye Belediyesi ve Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a teşekkür etti.

Başkan Demirkol, parkta çalışan işçiler ile de görüştükten sonra alandan ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 27.03.2015 04:32