HALİLİYE BELEDİYESİ OKULLARA FORMA DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

Haliliye Belediye Spor Birimi tarafından ilçe genelindeki ortaokul ve liseler için hazırlanan formalar, dağıtılmaya devam ediyor.

Haliliye Belediyesi Spor Birimi, ilçe genelindeki 80 ortaokul ve lise için dağıtılmak üzere hazırladığı forma dağıtımına devam ediyor. Okulların ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hazırlanan forma dağıtımları kapsamında; Haliliye Belediye Meclis Başkanvekili Abdurrahman Beyaz ve Meclis Üyesi Abdulkadir Altundağ, 12 mahalledeki okulda düzenlenen forma dağıtım törenine katıldı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği forma dağıtım töreninde konuşan Belediye Meclis Başkanvekili Abdurrahman Beyaz, “Haliliye Belediyesi olarak eğitime katkılarımıza devam ediyoruz. Şehir merkezindeki bütün ortaokul ve liselere forma dağıtımı başkanımız ve başkan yardımcımız yaptılar. Bizde kırsaldaki mahallelerimize, kırsaldaki okullarımıza Haliliye Belediye Meclis Üyesi Abdulkadir Altundağ Bey ve Spor Birimi Müdürümüz Şavak Baysan Bey ile birlikte 12 okulumuza formalarımızı dağıttık. Kırsal kesimdeki okullarımıza pozitif ayrımcılık yaparak formanın yanında basketbol, futbol ve voleybol topu da hediye ettik. Bize bu fırsatı veren fikirleri ve destekleri ile bize yardımcı olan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen program kapsamında; Ulubağ Ortaokulu, Bakımlı Ortaokulu, Çamlıdere Çok Programlı Anadolu Lisesi, Çamlıdere Ortaokulu, Kaynaklı Ortaokulu, Havşanlı Ortaokulu, İkiağız Ortaokulu, Mutluca Ali Koç Çok Programlı Anadolu Lisesi, Mamuca Ortaokulu, Emirler Abdulkadir Demirkol Ortaokulu, Kısas Ortaokulu ve Kısas Çok Programlı Anadolu Lisesi’ndeki okul takımlarına formaları takdim edildi.

Eklenme Tarihi: 30.03.2015 09:24