BAŞKAN DEMİRKOL RESİM SERGİSİNİ AÇTI

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Zülküf Bayhan’ın 1. Kişisel Resim Sergisi'nin açılışını yaptı. Başkan Demirkol, kültüre sanata ve sanatçıya önem verdiklerini vurguladı.

Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonu’nda düzenlenen resim sergisi açılışına Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhekim Ayhan, Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Haliliye Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Keskin, Emin Coşkun ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Kurdele kesimini Başkan Fevzi Demirkol, Abdulhekim Ayhan ve Ressam Zülküf Bayhan gerçekleştirdi. Kurdele kesiminin ardından Başkan Demirkol, sergide yer alan eserleri inceledi. Ressam Zülküf Bayhan’dan Şanlıurfa ve soyut resimler hakkında bilgi alan Başkan Demirkol,  sergi açılışında yaptığı konuşmada: "Kıymetli ressamımız Sayın Zülküf Bayhan’ın Kişisel Resim Sergisi vardı. Biz de kültüre, sanata ve sanatçıya vermiş olduğumuz önemden dolayı Haliliye Belediyesi olarak Zülküf Bey’in yanında olmamız gerektiğini hissettik, açılışını birlikte yaptık. Çok güzel çalışmalar yapmış. Bu çalışmaların devam edeceğini ve daha iyi eserler çıkaracağını şimdiden umut ediyoruz, temenni ediyoruz. Bu resim sergisinin tüm sanatseverlere ve Haliliye halkına hayırlı olmasını diliyoruz’’ dedi.

Ressam Zülküf Bayhan ise: ‘’İlk önce Haliliye Belediye Başkanımız ve onun nezdinde ki tüm emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten sanatçıya vermiş oldukları bu destek bizi mutlu etti. Bende hem öğretmenlik hem de resim yaparak bu sanatsal faaliyetlere katılıyorum’’ ifadelerini kullandı.

32 adet eserin bulunduğu resim sergisi 5 Nisan Pazar gününe kadar sanatseverleri ağırlayacak.

Eklenme Tarihi: 31.03.2015 02:49