BAŞKAN DEMİRKOL, MAHALLE GEZİLERİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Bahçelievler ve Süleymaniye Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Başkan Demirkol, vatandaşların iletilerinin çözümü için ise birim müdürlerine talimat verdi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde birim müdürleri ile birlikte sabah saatlerinde Atatürk Bulvarı'nda mahalle turuna çıktı. Vatandaşlarla görüşen Başkan Demirkol, bulvardaki esnafların işyerlerini de ziyaret ederek taleplerini dinledi. Demirkol, iletilerinin çözümü için ise birim müdürlerine talimat verdi. Bahçelievler bölgesinde Haliliye Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Demirkol’a vatandaşlar teşekkür etti. Başkan Demirkol, bölgedeki incelemeleri kapsamında son olarak Mimar Sinan Mahalle Muhtarı İsmail Dağbaşı'nı ziyaret etti. Başkan Demirkol, mahalledeki çalışmalar kapsamında Muhtar Dağbaşı'na bilgiler verip, vatandaşların iletmiş olduğu talepleri dinledi.

Bahçelievler bölgesindeki çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Fevzi Demirkol, "Bahçelievler bölgemizde Mimar Sinan Mahalle muhtarımızı ve Mimar Sinan Mahallesi'ni ziyaret ettik. Yapmış olduğumuz çalışmaları müdürlerimizle yerinde inceledik. Yapmamız gerekenleri not aldık. Eksikliklerimizi gördük. Eksik olan kısımlar telafi edilecektir. Yapmış olduğumuz hizmetlerinde yerinde olduğunu, halkımızın ihtiyacı için gerekli şeyler olduğunu mahallinde tespit ettik. Bu mutat ziyaretlerimiz, mutat gezilerimiz devam edecektir" dedi.

Muhtar Dağbaşı ise, "Allah başkanımızdan razı olsun. Mahallemizi ziyaret ederek, sorunumuzun olup olmadığını sordu. Gereken yapılacaktır. Zaten, Allah kendisinden razı olsun. İşler güzel ilerliyor. Çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Demirkol, Rızık Suriyeli İstihdam Ofisi’ni de ziyaret ederek, burada Suriyeli vatandaşlarla görüştü.

Başkan Fevzi Demirkol, daha sonra beraberindekiler ile birlikte Süleymaniye Mahallesi'ne geçti. Burada vatandaşlarla görüşen Başkan Demirkol'a, Belediye Meclis Üyeleri Emin Coşkun, Hasan Kaya, İsmail Güneş ve Mehmet Keskin ile Süleymaniye Mahalle Muhtarı Salih Dağ'da eşlik etti. Başkan Demirkol, gelen taleplerin çözümü için gerekli notları alarak mahalleden ayrıldı.

Temaslarda genel olarak yol çalışmaları, temizlik faaliyetleri ve çiçeklendirme ile ilgili talep veya teşekkürler yer aldı.

Eklenme Tarihi: 03.04.2015 07:18