MİNİKLERİN EĞİTİM YILINDA İLK HEDİYELERİ BAŞKAN DEMİRKOL’DAN

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 2018- 2019 Eğitim- Öğretim Yılının ilk gününde Bağlarbaşı İlkokulunda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Okula yeni başlayan birinci sınıflar ile ikinci sınıf öğrencilerine Akıl ve Zekâ Oyunları Kitabından hediye eden Başkan Demirkol, “Gençlerimiz bizim için çok çok önemli ve çok çok değerlidir. Allah onların bahtını açık eylesin” dedi.

Göreve geldiği günden bu tarafa gençlerin eğitim hayatlarıyla ilgili çeşitli çalışmalar yapıp, gençlere imkanlar sağlayan Başkan Fevzi Demirkol, geleneğini bozmayarak 2018- 2019 Eğitim- Öğretim Yılının ilk gününde yine öğrencilerle bir araya geldi. Bağlarbaşı İlkokulunda, yeni eğitim yılı için düzenlenen programa Başkan Demirkol’un yanı sıra, Belediye Meclis Üyeleri Abdulkadir Altundağ, Emin Coşkun, Mahmut Saatçi, Mehmet Keskin ve Nusret Kaya katıldı. Okul Müdürü Zeynep Durna ve öğretmenler tarafından karşılanan Başkan Demirkol, veliler ve öğrencilerle görüştü.

Gençlerin eğitimini önemsediklerini ve bu nedenle her zaman için yanlarında olduklarını söyleyen Başkan Demirkol, açılış programında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Gençlerimiz bizim için çok çok önemli ve çok çok değerlidir. Allah onların bahtını açık eylesin. Haliliye Belediyesi olarak biz, velilerimizin ve öğrencilerimizin yanında olduğumuzu, hizmetlerinde olduklarımızı hissettirmek adına zaman zaman okullarımızda gençlerimizle, velilerimizle, öğretmenlerimizle hoş bir muhabbet içerisinde oluyoruz. Sevgili gençler; sizler, ailelerinizi umudusunuz, geleceğin en iyi mühendisleri, doktorları, hâkimleri, valileri, her anlamdaki mesleklerin en iyileri olacaksınız ve ailelerinizin beklentisine cevap vermiş olacaksınız.”

Başkan Demirkol, konuşmalarının ardından 1’inci ve 2’nci sınıf öğrencilerine, teknoloji bağımlılığının önüne geçmek için, içerisinde Türkçe ve Matematik dersleriyle ilgili bilmece ve bulmaca olan Akıl ve Zeka Oyunları Kitabını taktim etti.

EĞİTİM SETLERİ, OKUL MÜDÜRÜNE TESLİM EDİLDİ

Başkan Fevzi Demirkol, kitap dağıtımının ardından okulda görevli öğretmenlerle bir araya geldi. Yeni eğitim yılını hayırlı ettiği öğretmenlere hediye takdiminde de bulunan Başkan Demirkol, ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere içerisinde kırtasiye malzemeleri ve çanta bulunan eğitim setlerini de Okul Müdürü Zeynep Durna’ya teslim etti.

Eğitim seti dağıtımıyla ilgili de açıklama yapan Başkan Demirkol, “Her yıl olduğu gibi bu yılda, yeni eğitim öğretim yılı başlangıcında ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye desteğinde bulunuyoruz. Allah zeval vermesin; Türkiye Cumhuriyeti Devleti, öğrencilerimizin kitaplarını masalarının üzerine bırakmaktadır. Biz de, bu hususta defter, kalem, silgi ve çeşitli kırtasiye malzemeleri ile çantadan oluşan eğitim setini başladığımız günden bu tarafa yeni eğitim yılı başında gençlerimize teslim ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Demirkol, daha sonra okuldan ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 17.09.2018 15:30

×