BAŞKAN DEMİRKOL'DAN BASKETBOL TAKIMINA DESTEK ZİYARETİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Haliliye Belediyespor Basketbol takımını antrenmanda ziyaret etti. Sporculardan başarı sözü alan Başkan Demirkol, genç sporculara örnek olacak işler yapmak istediklerini ifade etti.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Türkiye Basketbol 2. Liginin başlamasına kısa bir süre kala hazırlıklarını sürdüren Basketbol takımını ziyaret etti. GAP Arena Spor Salonunda günde tek idmanla hazırlıklarını sürdüren Basketbol takımını ziyaret eden Başkan Demirkol, antrenmanı izledi. Antrenman sonrası sporcularla görüşen Başkan Demirkol, sporculardan başarıya inanmalarını istedi. Haliliye Belediyesi alt gruplarda mücadele eden birçok sporcu yetiştirdiklerini anlatan Başkan Demirkol, sporcuların idol olarak görüldüğünü hatırlatarak, gençlere model olmalarını geçleri başarıya taşımlarını istedi. 

ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Fevzi Demirkol, "Haliliye Belediyesi  olarak futbol dışında salon sporları ile daha fazla ilgileniyoruz. Futbolda da amatör spor kulüplerine desteklerimizi sağlamaktayız. Bugün Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde mücadele eden bölgenin tek takımı olan Haliliye Belediyespor'u meclis üyelerimizle birlikte ziyaret ettik. Bu takımımıza başarılar diliyoruz. Haliliye'yi, Şanlıurfa'yı ve Bölgeyi temsil etmenin mesuliyetinde davranarak inşallah iyi neticeler alacaktır. Bugün bu çalışmamızda bize refakat eden Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Sayın Mehmet Aktaşoğlu ve heyetine teşekkür ediyorum. Takımız inşallah Şanlıurfa'yı ve bölgeyi en iyi şekilde layıkıyla temsil edecektir" ifadelerine yer verdi. 

Başkan Fevzi Demirkol'a ziyaretlerinde Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Meclis Üyeleri Mehmet Toprak, İmam Fidanoğlu, Abdulkadir Altundağ, Abdulkadir Bağış ve Nihat Akbıyık eşlik etti. 

Eklenme Tarihi: 07.10.2018 12:53

×