HALİLİYE BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI 2. OTURUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Haliliye Belediye Meclisi Nisan Ayı 2. Oturumu gerçekleştirildi. Nisan Ayının ikinci toplantısında meclis üyeleri tarafından sunulan önergeler ilgili müdürlüklere ve komisyonlara havale edildi.

Meclis Başkanvekili Abdurrahman Beyaz’ın başkanlık yaptığı meclis toplantısı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Açılış ve yoklamanın ardından saat 14.00’de başlayan meclis toplantısında ilk olarak vatandaşların özel mülklerinde kurulan baz istasyonları gündeme alındı. Baz istasyonlarının araştırılması ve zararlarının vatandaşlara anlatılması konusunda çalışma yapılması oy birliği ile kabul edilerek Çevre Ve Temizlik Komisyonu’na havale edildi. Turgut Özal Parkı’nda yapılan kafeterya hakkında yazılı önerge Park Ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ‘Büyükşehir Belediyesine görüş bildirmek üzere’ havale edildi. Meclis Başkanlığı’na sunulan ‘Çocuk trafik eğitim parkı yapımı’ hakkında ki önerge oy birliği ile kabul edildi. Önerge, Trafik Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile istişare yapmak üzere Park Bahçeler Müdürlüğüne havale edildi.

Meclis Başkanlığı’na sunulan, Göbeklitepe’de uçurtma şenliği yapılması konusu hakkındaki önerge ise oy birliği ile kabul edilerek Turizm ve Haliliye’yi tanıtma Komisyonu’na havale edildi. Yazılı önergelerde son olarak Anneler Günü’nde annelere yönelik bir etkinlik düzenlemesi oy birliği ile kabul edilerek Kadın ve Aile Komisyonu’na havale edildi.  Söz konusu önerge hakkında konuşan Meclis Üyesi Ahmet İnan ise, Anneler gününde yapılacak etkinliğin geleneksel hale getirilmesi ve her yıl yılın annesinin seçilerek ödüllendirilmesini önerdi.

Komisyonlara ve ilgili müdürlüklere havale edilen önergelerin ardından Strateji Müdürlüğü tarafından Haliliye Belediyesi’nin 2014 yılı faaliyet raporu meclisin bilgisine sunuldu.

Eklenme Tarihi: 07.04.2015 11:05