BAŞKAN DEMİRKOL’UN KIRSALA YOL ATAĞI DEVAM EDİYOR

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un “yol medeniyettir” anlayışıyla yürütülen yol yapım çalışmaları kapsamında ekipler, Karpuzlu ve Kaynaklı kırsal Mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla yürüttüğü yeni yol açma, kilitli beton parke döşeme, stabilize yol yapım ve bakım onarım çalışmalarını program dahilinde devam ettiriyor. Merkez ve kırsal mahallelerde ayrı ayrı yürütülen çalışmalarla, ilçenin yol ağının genişletilmesi ve vatandaşların ihtiyaç duyduğu yol hizmetlerinin karşılanması hedefleniyor.

Kırsal mahallelerde yürütülen çalışmalar kapsamında da, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Karpuzlu Mahallesi ile Kaynaklı Mahallesine bağlı Kümevler ve Yeşilada Mezralarında çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Ekipler, çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak, yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunmayı hedefliyor.

Mahallelerinde yürütülen çalışmalarla ilgili açıklama yapan Kaynaklı kırsal Mahalle Muhtarı Abdulsamet Turan, kış ayları öncesinde yol çalışmalarının yapıldığını ifade ederek, yapılan hizmetlerden memnun olduklarını, bu nedenle Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiklerini söyledi.

Eklenme Tarihi: 24.10.2018 12:49

×