BAŞKAN DEMİRKOL: HALKIMIZIN RAHATI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, park ve bahçelerde tamamlana çalışmaları inceleme programları kapsamında Selçuk Polat Parkını ziyaret etti. Tamamlana çalışmaları inceleyip, parktaki çocuklarla ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Demirkol, “Halkımızın rahatı için çalışıyoruz” dedi.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip, halkın taleplerini birinci ağızdan dinleyen Başkan Fevzi Demirkol, yapılan çalışmaları da yerinde incelemeyi devam ettiriyor. Bu kapsamda, ilçe genelindeki 21 parkta yapımında sona gelinen yeni oyun grubu kurulumu ve kauçuk döşeme çalışmalarını inceleyen Başkan Demirkol’un son durağı Veysel Karani Mahallesindeki Selçuk Polat Parkı oldu. Parkta yapımı tamamlanan oyun grubu ve zemin döşeme çalışmalarını denetleyen Başkan Demirkol, çalışmayla ilgili teknik ekipten bilgiler aldı. Çalışmaları denetledikten sonra Başkan Demirkol, parkta eğlenen çocuklarla sohbet etti. Parktaki vatandaşlarla da görüşerek, yapılan çalışmalarla ilgili de fikir ve görüş alışverişinde bulunan Başkan Demirkol, iletilerin çözümü için de ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi.

YUNUS EMRE’NİN TALEBİNE ANINDA YANIT VERİLDİ

Başkan Fevzi Demirkol’un temaslarını sürdürdüğü parkta ailesiyle birlikte vakit geçiren bedensel engelli Yunus Emre, yürümede zorluk çektiğini ve bu nedenle tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyduğunu söyledi. Bu talebin üzerine Başkan Demirkol’da, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yetkililerini arayarak, Yunus Emre’nin talep ettiği tekerlekli sandalyenin teslim edilmesi talimatını verdi. Kısa süre içerisinde parka getirilen tekerlekli sandalye, Yunus Emre’ye teslim edildi.

VATANDAŞLARDA HİZMETTEN MEMNUN

Parkta tamamlanan çalışmalarla ilgili görüş bildiren vatandaşlar, yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti iletti. Vakit geçirdikleri parkta, çocukların daha keyif alarak oyunlar oynadığını anlatan mahalle sakinleri, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Fevzi Demirkol’a ve Haliliye Belediyesine teşekkür ettiklerini söylediler.

Veysel Karani Mahalle Muhtarı Sadık Salar da, yapılan hizmetlerden mahalle olarak memnun olduklarını ifade etti.

“HEM YAŞLILARIMIZI, HEM DE ÇOCUKLARIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ”

Parktaki temaslarını tamamladıktan sonra açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, parklar çalışmalarında hem yaşlıları hem de çocukları düşünerek çalışmalar yaptıklarını söyledi. Haliliye’de kişi başına düşen yeşil alanı arttırmayı hedeflediklerini anlatan Başkan Demirkol, “Vatandaşlarımızın yaz aylarında, hoşça vakit geçirecekleri yeşil alanlar yapmak istiyoruz. Yemyeşil Haliliye noktasında daha önce yapılmış parklarımızda ıslah ve yenileme çalışmaları yapıyoruz. Yeni yapmış olduğumuz parklarla da, Haliliye’deki kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmak istiyoruz. Çünkü parklarımız, sıcak günlerde, bizleri yetiştiren, elleri öpülesi büyüklerimizin, yaşlılarımızın sakin bir şekilde vakit geçirdiği alanlardır. Aynı şekilde, çocuklarımızın ve gençlerimizin hoşça vakit geçirdiği alanlardır. Bu nedenle parklarımızı iki şekilde kategoride sıralıyoruz; yaşlılarımızın sakin bir şekilde günlerini geçireceği, ikinci olarak da çocuklarımızın hoşça vakit geçireceği alanlar oluşturuyoruz” dedi.

Başkan Demirkol, temaslarını tamamladıktan sonra parktan ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 01.11.2018 09:22

×