BAŞKAN DEMİRKOL, ÇARŞILAR BÖLGESİNDE HALKLA BİR ARAYA GELDİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kentin tarihi çarşılar bölgesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, sohbet etti. Halkın taleplerini yerinde dinleyen Başkan Demirkol, “esnafımızın ve vatandaşımızın rahatı ve huzuru için çalışıyoruz” dedi.

Halkın talepleriyle yakından ilgilenen ve taleplerin birinci ağızdan alınması için her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Fevzi Demirkol, kentin tarihi çarşılar bölgesini ziyaret etti. İşyerlerini ziyaret ettiği esnafla sohbet edip, hayırlı ve bereketli kazançlar dileğini ileten Başkan Demirkol, bölgedeki vatandaşlarla da görüşmeler sağladı. Haliliye Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalara ilişkin görüştüğü vatandaşlarla sohbet eden Başkan Demirkol, halkın taleplerini de alarak, ilgili müdürlüklere iletti. Başkan Demirkol’a, görüştüğü esnaf ve bölgedeki vatandaşlar da, yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti ve teşekkürlerini ettiler.

Başkan Demirkol, gezi programını tamamladıktan sonra bölgeden ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 02.11.2018 08:54