HALİLİYE BELEDİYE MECLİSİ İHTİSAS KOMİSYONLARI SEÇİMİ YAPILDI

Haliliye Belediye Meclisi Nisan Ayı oturumlarını tamamladı. Başkanlık teklifleri ve İmar Komisyonuna havale edilecek konuların görüşüldüğü son oturumda Meclis İhtisas Komisyonlarının seçimi gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen Meclis Toplantısına Belediye Başkanı Fevzi Demirkol Başkanlık yaptı.

Açılış ve yoklamanın ardından başlayan meclis toplantısında ilk olarak Meclis İhtisas Komisyonlarının seçimi yapıldı.  Komisyonlara üye olma tekliflerinin ardından yapılan açık oylama ile Belediye Encümenliğine; Müslüm Yüksel, Hasan Kaya, Erdal Deniz. ‘’İmar Ve Bayındırlık Komisyonu’’na; Mehmet Erol, Mehmet Toprak Emir Elden, İsmail Güneş, İbrahim Felhan. ‘’Plan Ve Bütçe Komisyonu’’na; İmam Fidanoğlu, Abdulkadir Bağış, Feyyat Akbaş, Mehmet Aslan, Mahmut Saatçi. ‘’ Kadın ve Aile Komisyonu’’na; İhsan Akyüz Gücüyetmez, Hande Çankaya, Aysel Göncü, Ferhan Karaçizmeli, Mehmet Selim Polatkan. ‘’Sosyal Hizmetler ve Engelliler Komisyonu’’na; Metin Çadırcı, Ferhan Karaçizmeli, Nusret Kaya, Mehmet Aslan, Abdulkadir Altındağ. ‘’Eğitim Kültür ve Gençlik Spor Komisyonu’’na; Abdurrahman Beyaz, Mehmet Keskin, Mahmut Saatçi, Abdulkadir Altındağ, Emin Coşkun. ‘’Tarım ve Kırsal Hizmet Komisyonu’’na; Cuma Demir, Ali Veziroğlu, Halil Ataş, Abdurrahman Beyaz, Feyyat Akbaş. ‘’Turizm ve Haliliye'yi Tanıtma Komisyonu’’na; İhsan Akyüz Gücüyetmez, Hande Çankaya, Halil Yetkin, Mehmet Faruk Akçal, Sema Aişeoğlu. ‘’Çevre Temizlik ve Tabiatı Koruma Komisyonu’’na; Halil Ataş, Cuma Demir, Abdulkadir Bağış, İmam Fidanoğlu, Nadile Şaşkın. ‘’Sağlık ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele Komisyonu’’na; Ahmet Hamdi İnan, Nusret Kaya, Emin Coşkun, Ali Doğan, Cemal Babaoğlu. ‘’İnsan Hakları Komisyonu’’na; Nihat Kılıç, Ali Doğan, Halil Yetkin, Ali Veziroğlu, Mehmet Keskin seçildi.

Meclis İhtisas Komisyonlarının seçiminin ardından Başkanlık teklifleri görüşüldü. Daha sonra ise Plan Proje Müdürü Ömer Yetkin, İmar Komisyonu’na havale edilecek beş konu hakkında Belediye Meclis Üyeleri’ne bilgi verdi. Meclisin bilgisine sunulan 4 madde oy çokluğu ile İmar Komisyonu’na havale edildi.

Eklenme Tarihi: 10.04.2015 11:54