BAŞKAN DEMİRKOL’UN 10 KASIM MESAJI

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80’inci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Demirkol, yayımladığı mesajında Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in 80’inci sene-i devresinde rahmetle yad ettiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

“Cumhuriyet, ilelebet hürriyetini koruyacak ülkemizin bize en büyük emanetidir. Biz emanetlere daha çok çalışarak sahip çıkmayı kendimize görev bildik. Korumak, taşımak deyince aklımıza sadece askeri bir kuvvet, sınırlar gelmiyor; eğitimin devam ettiği okullarımız, hastalarımıza şifa kaynağı olmaya çalışan hastanelerimiz, hizmetleri vatandaşlarımıza ulaştıran belediyelerimiz ve diğer tüm kurum ve kuruluşlar da, bizce bunun bir parçasıdır.  Her birimiz bir birey olarak bu vatanın varlığı adına değerli ve önemliyiz, görevdeyiz. Bu bütünün bir parçası olma sorumluluğu ile Cumhuriyetimizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal’in bize emanet ettiği Cumhuriyeti, 95 yıldır bu hedefle koruyor, milli iradeye sahip çıkıyor ve 2023 hedefine doğru güvenle taşıyoruz. İlk günkü azim ve irade ile sahip çıkılan bu kutsal emanetin emektarlarından, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal’i ebediyete irtihalinin 80. yıl dönümünde saygıyla yad ediyorum. Bu vesile ile ülkemizin kadim tarihinde müşterekçe mücadele vermiş, tarih yazmış tüm ecdadımızı rahmet ve vefa ile anıyorum.”

Eklenme Tarihi: 10.11.2018 06:32

×