HASANKENT SAKİNLERİNDEN BAŞKAN DEMİRKOL’A TEŞEKKÜR

Osmanbey Mahallesi'ne bağlı Hasankent bölgesi sakinleri devam eden kilitli parke döşeme çalışması dolayısıyla Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a teşekkür etti.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce Osmanbey Mahallesine bağlı Hasankent Mezrasında yapımı devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışması, alanda tamamlanan alt yapı çalışmasının ardından başlatılmıştı. Köy içi tüm yollarda tamamlanacak olan parke çalışması ile ilgili olarak Osmanbey Mahalle Muhtarı Fethi Budak: “Şu an bizim Hasankent Mezramızda altyapımızın bitmesi dolayısıyla, yani kanalizasyon su şebekesi bittiği içi,  parke taşı döşeme çalışmasına başlandı. Bütün sokaklarımızda bizi çamur deryasından kurtardığı için başkanımıza, fen işleri müdürümüze ve ekibimize, hepsine teşekkür ederim” dedi.

Osmanbey Mahallesine bağlı Hasankent Mezrasının bazı sakinleri ise Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkürlerini ileterek: "Yeter ki milletimiz biraz sabırlı olsun. Hizmet ardı ardına gelecektir. Böyle bir başkanımız olduğu için gururluyuz. Başta Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’a ve tüm ekibine teşekkür ediyoruz." dedi.

Eklenme Tarihi: 13.04.2015 08:01