BAŞKAN DEMİRKOL, VATANDAŞLARI TİRİT ZİYAFETİNE DAVET ETTİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılan vatandaşlara gül dağıtıp, tirit ziyafetine davet etti.

Başkan Fevzi Demirkol, Türk Kızılayı ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Hz. İbrahim Peygamber (Sanayi) Camii'nde organize edilen kan bağışı kampanyasına katıldı. Burada Cami İmamı İsmail Zorlu ve Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu ile görüşen Başkan Demirkol, daha sonra kan bağışlayan vatandaşların yanına geçti. Kan bağışlayanlara gül dağıtan Başkan Demirkol, vatandaşları cumartesi ve pazar sabah yapılacak olan tirit ziyafetine davet etti.

Haliliye Belediyesi'nin hayırlı hizmetlerde yanlarında olduklarını söyleyen Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu, "Kutlu Doğum Etkinlikleri kapsamında, bağışı, bir çok yıldan beri vatandaşımızda buna alışkın. Müftülük olarak aracılık ediyoruz. Belediye başkanımız  sağ olsun, bu hayırlı hizmette ve bir çok hayırlı hizmette aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

Haliliye Belediyesi'ne desteklerinden dolayı teşekkür eden Cami İmamı İsmail Zorlu ise, "Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle gerek esnafımızın gerekse cemaatimizin ve Müftülüğümüzün organizesiyle tirit ziyafeti yapıyoruz. Bu sene Allah razı olsun Haliliye Belediyesi bizlere destek verdiler. Bundan dolayı Haliliye Belediyesi'ne ve Müftülüğümüze teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Başkan Fevzi Demirkol da, hayırlı hizmetlerinden dolayı kan bağışlayan vatandaşları kutlayarak, "Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla, Haliliye İlçe Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu kan bağışı kampanyasına geldik. Kan bağışlayan vatandaşlarımıza ve Kızılay personeline katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Organizelerinden dolayı da Haliliye İlçe Müftülüğümüze ve müftülük personeline teşekkür ediyoruz. Her zaman hayırlı hizmetlere öncü olacaklar. Şimdiye kadar ki geçmişleri hep öncülükle geçmiş. Halkımızı bu Kutlu Doğum Haftası'nı dolu dolu kutlamak ve yaşamak düşüncesiyle cumartesi sabah Sanayi Camii'ne, pazar günü sabah aynı şekilde Kısas Mahallemi'ze ve Hz. Yusuf Camii'ne bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haliliye Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen tirit ziyafeti 18 Nisan’da sabah namazının ardından Hz. İbrahim Peygamber (Sanayi) Camii’nde, 19 Nisan Pazar sabah ise Kısas Mahallesi Kısas Lisesi bahçesinde.

Eklenme Tarihi: 17.04.2015 10:39