BAŞKAN DEMİRKOL: GENÇLİĞE VE SPORA ÖNEM VERİYORUZ

Haliliye Belediyesi tarafından AK Parti Haliliye Gençlik Kolları Başkanlığının desteğiyle düzenlenen Liseler Arası Futbol Turnuvası sona erdi.

Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen Liseler Arası Futbol Turnuvasının final müsabakasına; Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemil Çardak, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk, Haliliye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Bağmancı ve çok sayıda spor sever katıldı.

Şanlıurfa Anadolu lisesi, Turgut özel Lisesi karşılaştı.  Mücadeleden galip ayrılan Şanlıurfa Anadolu Lisesi turnuva birincisi oldu. Turnuvada ; Turgut Özal Lisesi 2’nci, Ali Saip Ursavaş Lisesi 3’üncü, Süleymaniye İmam Hatip Lisesi ise 4’üncü oldu.

Final Mücadelesinin ardından Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar penaltı atışı yaptı.  Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a lise öğrencileri tarafından ebru tablosu hediye edildi. Turnuvada dereceye giren takımlara kupalarını Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar takdim etti. Turnuvaya katılan 12 takıma Haliliye Belediyesi tarafından basketbol, futbol voleybol topu hediye edildi.

Turnuva sonunda açıklama yapan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak gençlere, gençliğe ve spora verilen önemin bir nişanesi olarak futbol turnuvası düzenlediklerini söyledi. Turnuvanın final müsabakasının oynandığını hatırlatan Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada ‘’futbol turnuvamızın final maçı oynandı ve 12 takımımız katıldı. 12 takımımızdan Şanlıurfa Lisesi şampiyon oldu. Benimde mezunu mensubu olduğum Şanlıurfa Lisesi’nin kupayı almasından dolayı ayrı bir memnuniyet duydum.  Bu organizasyonda emeği geçen; Gençlik Kolları Başkanlarımıza, İlçe Teşkilatımıza ve Liselerin tüm takımlarına ekiplerine teşekkür ediyoruz.  Spora ve gençliğe vermiş olduğumuz önem daha sonraki çalışmalarımızda da devam edecektir. Şampiyon olan Urfa Lisesine ve müsabakamıza katılan 12 takıma teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki spor faaliyetlerinde de yanlarında olacağız, destek olacağız’’ Dedi.

Eklenme Tarihi: 24.04.2015 12:16