BAŞKAN DEMİRKOL İLE PARKLAR DAHA GÜVENLİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şehit Hasan Hüseyin Çalışkan Parkında yapımı tamamlanan güvenlik kamera sistemleri ile kamelya çalışmalarını inceledi. Parkları daha güvenli hale getirdiklerinin altını çizen Başkan Demirkol, “Güvenlik kameraları sayesinde ailelerimiz, güvenli ve huzurlu bir şekilde yemyeşil parklarımızda vakit geçirebilecek” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberindeki teknik ekip ile birlikte Ertuğrul Gazi Mahallesindeki Şehit Hasan Hüseyin Çalışkan Parkını ziyaret etti. Parkta yapılan güvenlik kamera sistemleri ile kamelyalarda incelemelerde bulunan Başkan Demirkol, tamamlanan çalışmalara ilişkin de bilgiler aldı. Ertuğrul Gazi Mahalle Muhtarı İbrahim Halil Haktankaçmaz’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Demirkol, parkta vakit geçiren vatandaşlarla da sohbet etti. Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Demirkol, “2014 yılından bu tarafa Haliliye’de, yeşilden yemyeşile bir dönüş başladı. 33 yeni parkımızı hizmete sunduk ve daha önceden yapılan 38 parkta da yenileme çalışmaları yaptık. Bu bakımdan parklarımızda ailelerimizin çocuklarını bıraktığı zaman çocuklarının güvenli bir ortam içerisinde, kendilerinin de huzur içerisinde olmasını sağlamak istedik. Bu nedenle Şanlıurfa’da ilk defa Haliliye’deki parklarımıza güvenlik kameraları yerleştirdik. Güvenlik kameraları sayesinde ailelerimiz, güvenli ve huzurlu bir şekilde yemyeşil parklarımızda vakit geçirebilecek. Ayrıca yaşlılarımızın, bölgemizin güneşli olması, yağışlı havalarda vakit geçirilmesi amacıyla da üstü çatılı kamelyalar yerleştirdik. Bu alanlarda da halkımız güzel vakitler geçirmektedir” diye konuştu.

Ertuğrul Gazi Mahalle Muhtarı İbrahim Halil Haktankaçmaz da, yapılan çalışmalara ilişkin Başkan Fevzi Demirkol ve Haliliye Belediyesine teşekkür etti.

Başkan Demirkol, temaslarını tamamladıktan sonra mahalleden ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 18.02.2019 07:52

×