ZİHİNSEL ENGELLİLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN DEMİRKOL’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Bedih Satoğlu ve üyeleri, derneklerine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Engellilere, her zaman engelsiz ortamlar hazırladıklarını anlatan Başkan Demirkol, “Engelsiz bir Haliliye için, engellilerimizle her zaman ortak çalışmalar yaptık” dedi.

Her kesime hitap ederek, ihtiyaç duydukları hizmetleri sunan Başkan Fevzi Demirkol’a, Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Derneği üyeleri teşekkür ziyaretinde bulundu. Haliliye Belediyesi olarak her zaman yanlarında olup, dernek üyelerine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkürlerini ileten Dernek Başkanı Bedih Satoğlu, zihinsel engellilerin Haliliye Belediyesi ile ilk defa yaşadığı anlar olduğunun altını çizdi. Başkan Demirkol’un her zaman yanlarında olduğunu vurgulan Satoğlu, Başkan Demirkol’a zihinsel engellilerin ürettikleri malzemeleri de hediye etti.

Başkan Fevzi Demirkol da, zihinsel engelliler ile engelsiz bir Haliliye oluşturmak adına çeşitli çalışmalar yaptıklarını ifade ettiği açıklamasında şunları söyledi. “Zihinsel engelli ve zihinsel engellilerimizin aileleri, Dernek Başkanı Bedih Satoğlu ile birlikte bize vefa ziyaretinde bulundu. Kendilerinin hassasiyetini, vefalarını göstermek amacıyla teşrif ettiler. Birlikte yapmış olduğumuz çalışmalarda, zihinsel engellerimize daha öncede yaşamadıklarını yaşatmak, daha önce tatmadıklarını tattırmak adına geçmiş zamanlarda birlikte olduk.”

Çekilen hatıra fotoğrafının ardından dernek üyeleri, belediyeden ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 20.02.2019 15:03

×