BAŞKAN DEMİRKOL, İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN YANINDA OLMAYI SÜRDÜRÜYOR

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ihtiyaç sahibi ailelerin, ihtiyaçlarına karşılık vermeyi sürdürüyor. İhtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında olan Başkan Demirkol, Ay Işığım Derneğinden yardım alan bin 678 aile için gıda paketi desteğinde bulundu.

Temel belediyecilik çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmaları ile her kesimin yanında olan Başkan Fevzi Demirkol, ihtiyaç sahibi ailelerin de ihtiyaçlarını gidermeyi devam ettiriyor. Başkan Demirkol, kentte yetim ve öksüz ailelere ve çocuklarına yönelik çalışmalar yürüten Ay Işığım Derneğinden yardım alan bin 678 ailenin de yanında oldu. İhtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere hazırlanan bin 678 gıda paketi, dernek binasına teslim edildi.

Başkan Fevzi Demirkol da, bu kapsamda Ay Işığım Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Mehmet Nail Çiftçi ve yönetimi tarafından karşılanan Başkan Demirkol, dernekte bulunan aileler ile de sohbet etti. Ay Işığım Derneği ile 2014 yılından bugüne çeşitli çalışmalarda işbirliği yaptıklarını ifade eden Başkan Demirkol, çocuklara da oyuncaklar dağıttı.

Başkan Fevzi Demirkol’un yetim ve öksüz ailelerin her zaman yanında olduğunun altını çizen Dernek Başkanı Çiftçi, bin 678 ailenin gıda ihtiyacını karşıladığı için de Başkan Demirkol’a bir kez daha teşekkür ettiklerini söyledi.

Başkan Demirkol da, Haliliye Belediyesi olarak her kesimin yanında olduklarını ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı kendilerine bir borç olduğunu ifade etti.

Hazırlanan gıda paketleri, daha sonra ailelere teslim edildi.

Eklenme Tarihi: 02.03.2019 10:09

×