BAŞKAN DEMİRKOL’DAN KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM

Haliliye Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı dolayısıyla kadınlara özel program düzenledi. Programda konuşan Başkan Demirkol, “Küçüklüğünde sevgili çocuk, ileriki yaşlarında anne, daha ileriki yaşlarında torununu, evladını koruyan sevgili nine olan değerli kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun” dedi.

Haliliye Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadınlara özel program düzenledi. Programa Başkan Demirkol’un eşi Adile Demirkol, Haliliye Kaymakamı Ali Yılmaz’ın eşi Esra Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin eşi Sema Çiftçi, Haliliye Belediyesi Kadın Destek ve Aile Eğitim Merkezindeki kursiyerler ile davetliler katıldı. Programın açılışında konuşan Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak kadınlara yönelik yaptıkları çalışmalara değindi. Kadınlara özel olarak Çocuk ve Kadın Yaşam Merkezi inşa ettiklerinin de altını çizen Başkan Demirkol, konuşmasında şunları kaydetti:

“Küçüklüğünde sevgili çocuk, ileriki yaşlarında anne, daha ileriki yaşlarında torununu, evladını koruyan sevgili nine olan değerli kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediğimiz toplantıya katılımınız için tek tek teşekkür ediyorum. Bu toplantıyı 8 Mart’ta yapacaktık fakat o tarihte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimize programı olduğu için erkene aldık. O bakımdan 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü bugünden kutluyoruz.”

Başkan Demirkol’un konuşmasının ardından Haliliye Belediyesi Kadın Destek ve Aile Eğitim Merkezlerindeki okuma yazma kurslarını başarıyla bitiren kadınlara, sertifikaları taktim edildi.

İlahi dinletisiyle devam eden programda, günün anısına davetlilere hediye taktim edildi.

Eklenme Tarihi: 06.03.2019 12:32

×