BAŞKAN DEMİRKOL: SIRRIN MAHALLE MUHTAREVİ HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Sırrın Mahallesinde yapımında sona gelinen Sırrın Mahalle Muhtarevi inşaatında incelemelerde bulundu. Çalışmaları yürüten işçilerle de görüşen Başkan Demirkol, “Vatandaşlarımızın muhtarlık faaliyetlerinden daha hızlı ve seri yararlanmaları için her mahallemize birer muhtarevi yaptık” dedi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyip, talepleri birinci ağızdan dinleyen Başkan Fevzi Demirkol, Sırrın Mahallesindeki muhtarevi inşaat çalışmalarını denetledi. Yapımında sona gelinen Sırrın Mahalle Muhtarıevi inşaatındaki çalışmaları inceleyen Başkan Demirkol, çalışmalara ilişkin de işçilerden bilgiler aldı. Bölgedeki vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Demirkol, vatandaşların talep ve teşekkürlerini aldı.

Mahalledeki ağaçlandırma çalışmalarını da inceleyen Başkan Demirkol,” Vatandaşlarımızın muhtarlık faaliyetlerinden daha hızlı ve seri yararlanmaları için her mahallemize birer muhtarevi yaptık. Sırrın Mahalle Muhtarevimizin inşaatı da tamamlanmak üzere ve yakında zamanda hizmete girecek. Muhtarlarımızın da teknoloji imkanlarından faydalanmaları için geçtiğimiz yıllarda tüm muhtarlarımıza bilgisayar hediye ettik” dedi.

Sırrın Mahalle Muhtarı İbrahim Kara da, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Fevzi Demirkol’a hizmetleri için teşekkür etti.

Başkan Demirkol, incelemelerinin ardından mahalleden ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 10.03.2019 12:48

×