BAŞKAN DEMİRKOL, GENÇLERİN EĞİTİMİNE KATKI SAĞLIYOR

Haliliye Belediyesi, öğrencilerin hazırlandıkları sınavlarda durumlarını öğrenmeleri amacıyla ilçe genelindeki 4 bin 500 12’nci sınıf öğrencisi ile 7 bin 500 8’inci sınıf öğrencisinin katıldığı deneme sınavı düzenlendi. Haliliye Belediye Başkan Fevzi Demirkol da, okullarda öğrencileri ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti.

Geleceğin teminatı olan gençlerin eğitimine katkı sağlamak adına çeşitli alanlarda çalışmalar yürüten Başkan Fevzi Demirkol, lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencileri eğitim döneminin ikinci yarısında da yalnız bırakmıyor. İlçe genelinde eğitim gören 8 ve 12’nci sınıf öğrencileri için eğitim yılı boyunca 4 kez yapılacak deneme sınavının üçüncüsü gerçekleştirildi. 8’inci sınıfta eğitim gören 7 bin 500 öğrenci ile 12’nci sınıfta eğitim gören 4 bin 500 öğrenciyi kapsayan deneme sınavı programı ile öğrencilerin hazırlandıkları sınavlar için kendi durumlarını görmeleri amaçlanıyor.

Başkan Fevzi Demirkol, deneme sınavına katılan öğrencileri temsilen Yenişehir Ortaokulu ile Şehit Tanju Sakarya Anadolu Lisesini ziyaret etti. Burada öğrenciler ile bir araya gelen Başkan Demirkol, sınav kitapçıklarını dağıtarak, öğrencilere başarı dileklerini iletti.

Deneme sınavına katılan öğrenciler ve sınavı gerçekleştiren öğretmenler, gençliğin eğitimini düşünen Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 15.03.2019 13:09

×