BAŞKAN CANPOLAT, BAHÇELİEVLER’DE

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, mahalle gezileri kapsamında Bahçelievler bölgesinde incelemelerde bulundu. Mahalle muhtarları ile de görüşen Başkan Canpolat, “Esnafımıza ve vatandaşlarımıza hem teşekkür ediyoruz hem de ilgili konuları yerinde görüp, iş ve işlemlerin başlatılmasını sağlıyoruz” dedi.

Başkan Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ve birim müdürleri ile birlikte Sultan Fatih Mahallesi, Şair Şevket Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesini ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla görüşerek, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde verdikleri destek için teşekkür eden Başkan Canpolat, mahalledeki ihtiyaçlarla ilgili de beraberindeki birim amirlerine talimatlar verdi.

Başkan Mehmet Canpolat, ziyareti kapsamında Bahçelievler Mahalle Muhtarı Mehmet Karataş, Sultan Fatih Mahalle Muhtarı Hikmet Arslan ve Şair Şevket Mahalle Muhtarı Cüneyt Görgün ile de görüşerek, mahallenin ihtiyaçlarını not aldı.

Ziyaretine ilişkin açıklama yapan Başkan Mehmet Canpolat, “Mahalle gezilerimiz kapsamında Sultan Fatih, Şair Şevket ve Bahçelievler mahallelerimizde, birim müdürlerimiz ve ilçe başkanımız ile birlikte muhtarlarımızla bir araya geldik. Beraber mahallemizin sorunlarını konuştuk. Gerekli talimatları verdik. İleride çözeceğimiz konularla ilgili de kendileri ile mutabakat sağladık. Mahalle gezilerimize devam ediyoruz. Esnafımıza ve vatandaşlarımıza hem teşekkür ediyoruz hem de ilgili konuları yerinde görüp, iş ve işlemlerin başlatılmasını sağlıyoruz” diye konuştu.

İlçe Başkanı Süleyman Aksu da, “Belediye başkanımızla birlikte Bahçelievler’deyiz. Mahalle muhtarlarımızla bir araya geldik. Sahada dolaştık. Söz verdiğimiz gibi sahadayız. Muhtarla birlikte mahallenin ihtiyaçlarını konuştuk” ifadelerini kullandı.

Başkan Canpolat, temaslarının ardından mahalleden ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 08.04.2019 16:56

×