BAŞKAN DEMİRKOL VE BAKAN FARUK ÇELİK ESNAF ZİYARETİNDE

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile birlikte Bahçelievler Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, bugün kente gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile birlikte Haliliye İlçesi sınırlarında bulunan esnafı ziyaret etti.  Başkan Demirkol ve Bakan Faruk Çelik’e ziyaretleri esnasında Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Melis Üyeleri; Abdülrahman Beyaz, Abdulkadir Altundağ, Abdulkadir Bağış, İbrahim Felhan, Cuma Demir ile Halil Yetkin eşlik etti. Başkan Fevzi Demirkol ile Faruk Çelik Bahçelievler Mahallesi’nde esnaf ziyaret etti. Esnafın sıkıntılarını dinleyen Başkan Demirkol, istek ve önerilerin yerine getirilmesi için ilgili birimlere talimat verdi.

Başkan Demirkol ve Bakan Çelik ziyaretleri esnasında bir esnafın ricası üzerine playstationda Şanlıurfaspor ve Bursaspor takımlarını seçerek futbol oynadı.  Esnaf ziyaretine devam eden Başkan Demirkol ve Bakan Çelik Mahalle sakinleri ile de tek tek ilgilenerek sıkıntılarını dinledi.  Esnaf ziyaretlerinin ardından Başkan Fevzi Demirkol ile Bakan Faruk Çelik, Haliliye Belediyesi tarafından yaptırılan muhtar odalarında incelemede bulundu.  Muhtar odalarını yerinde inceleyen Başkan Demirkol, Bakan Çelik’e muhtar odası ile ilgili bilgi verdi.  Başkan Demirkol,  ilk olarak muhtar odası bulunmayan 19 Mahalleye muhtar odasının yapılacağını ifade etti.

Eklenme Tarihi: 07.05.2015 11:23