HALİLİYE BELEDİYE MECLİSİ MAYIS AYI BİLEŞİMLERİ TAMAMLANDI

Haliliye Belediye Meclisi, Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nın 5. Birleşimi gerçekleştirildi. Mayıs Ayı son bileşim toplantısında Başkanlık teklifi ve komisyon raporları karara bağlandı.

Haliliye Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nın 5. Birleşimi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapıldı. Haliliye Belediyesi Meclis Başkan Vekili Abdurrahman Beyaz’ın başkanlık yaptığı son birleşim, açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından başladı.  Oturumda ilk olarak Haliliye ilçe sınırlarında bulunan pazar yerleri ile ilgili Başkanlık teklifi görüşüldü.  Başkanlık teklifi oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Başkanlık teklifinin görüşülmesinin ardından ‘Çevre ve Tabiatı Koruma Komisyonu’ raporu okundu.  Rapor meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.  Daha sonra Tarım ve Kırsal Hizmetler Komisyonu raporu meclise sunuldu.  ‘Çiftçilerin ekonomik refaha ulaşmaları’ yönünde yapılan çalışmaların yer aldığı rapor oy birliği ile kabul edilirken,  Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nın 5. Birleşimi sona erdi.

Eklenme Tarihi: 08.05.2015 08:48