BAŞKAN CANPOLAT: HALİLİYE, GÖBEKLİTEPE İLE TURİZMDE ÇIĞIR AÇACAK

Haliliye Belediyesi, 2019 Göbeklitepe Yılı Kültür ve Sanat Etkinliklerinde açtığı stant ile hem Şanlıurfa’nın hem de Haliliye’nin tanıtımına katkı sağlıyor. Etkinliklere katılan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Şanlıurfa Göbeklitepe ile Haliliye Göbeklitepe ile turizmde çığır açacak, canlanacak, şahlanacak” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir Belediyesinin koordinesinde düzenlenen 2019 Göbeklitepe Yılı Kültür ve Sanat Etkinliklerinde Haliliye Belediyesi de yerini aldı. Haliliye Belediyesi, açtığı stant ile hem Şanlıurfa’nın hem de Haliliye’nin tanıtımına katkı sağlıyor. Başkan Mehmet Canpolat da, etkinliklerin açılış programına katıldı. Stantları gezerek hem görevliler ile hem de etkinliğe gelen vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Canpolat, Haliliye Belediyesinin standını ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ile Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu’ya Göbeklitepe figürünün yer aldığı hediyeden taktim etti.

Programın açılışında yaptığı konuşmada 2019 yılının Göbeklitepe yılı olarak ilan edilmesi ile birlikte Şanlıurfa’nın ve Haliliye’nin turizm de çığır açacağını ifade eden Başkan Canpolat, şunları söyledi:
“Cumhurbaşkanımızın 2019 yılını Göbeklitepe yılı ilan etmesiyle birlikte Şanlıurfa ve Türkiye’de turizm ile ilgilenen firmalar, kurumlar aktif hale geldi. Şanlıurfa’da da, başta Valiliğimiz olmak üzere bizler de, Göbeklitepe ile ilgili olarak neler yapabiliriz, ne hazırlıklar yapabiliriz bunun telaşı içerisindeyiz. Geçtiğimiz haftada, Kültür ve Turizm Bakanlığında toplantılar icra ettik. İnşallah, önümüzdeki dönem 2019 yılı aktif olmak üzere sonraki yıllarda da, Şanlıurfa Göbeklitepe ile Haliliye Göbeklitepe ile turizmde çığır açacak, canlanacak, şahlanacak. Hem ilimizin ve ilçemizin tanıtımı hem de ekonomik olarak inşallah Şanlıurfa’da bizleri güzel günler bekliyor. Ankara ile el ele Şanlıurfa’mız için Haliliye’miz için hep birlikte mücadelemize, hizmetimize devam edeceğiz.”

Başkan Canpolat, konuşmaların ardından etkinliğe gelen davetliler ile birlikte Göbeklitepe ören yerini gezdi.

Eklenme Tarihi: 20.04.2019 14:19

×