BAŞKAN DEMİRKOL ANNELERE HASTANE ÇIKIŞ SETİ TAKDİM ETTİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ‘Anneler Günü’ nedeniyle Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğumevi Hastanesi’ni ziyaret etti.  Haliliye Belediyesi tarafından hastanede yatan annelere hastane çıkış seti ve karanfil sunuldu.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Başkan Fevzi Demirkol’un eşi Adile Demirkol ve Kızı Nezire Demirkol, Belediye Meclis Üyesi Hande Çankaya da eşlik etti. Başkan Demirkol, hastanede bekleyen hasta yakınları ile sohbet ederken kadınların Anneler Günü’nü kutladı.

Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Demirkol,  “Anne olmayanların da ileriki hayatlarında anne olmaları yönünde Cenab-ı Hak’tan temenni ve niyaz ediyoruz.  Bugün 1 Nisan 2014’den itibaren her gün Kadın Doğum Hastanemizde doğum yapan annelerimize ‘Haliliye’ye hoş geldiniz’ adı altında bir paket sunuyoruz.  Bugün yine mutat olan alışılmış olan yeni doğan bebeklere bebek seti hediyemiz devam edecek.  Kadın doğum hastanemizde bugün doğum yapmış olanlara da ayrıca görevlilerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Hastane personeli ile birlikle evlatlarını hayırlı bir şekilde yetiştirmelerini bu yöndeki çalışmalarını biz de Haliliye Belediyesi olarak yanlarında olacağımızı ve her zaman destek olacağımızı ifade etmek için geldik. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Tüm annelerimizin şefkatli anne vasfını ömür boyu evlatlarına yansıtmalarını ve bunu ömür boyu nesillerden nesillere aktarılmasını temenni ediyoruz. Senenin 365 günü Haliliye’ye hoş geldiniz bebek setimizi sunmaya devam edecekler.’’ diye konuştu.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Bahar Başaranoğlu ise Başkan Fevzi Demirkol’a Teşekkür ederken, 365 gün devam eden kampanya nedeniyle minnettar olduklarını ifade etti.

Başkan Fevzi Demirkol’un Eşi Adile Demirkol ve Belediye Meclis Üyesi Hande Çankaya, yeni doğum yapan kadınlara içerisinde; battaniye, ateş ölçer, bebek bezi, ateş düşürücü şurup, yeni doğan bebek setinin bulunduğu hastane çıkış seti verdi.  Yeni doğum yapan kadınların yanı sıra hastanede bulunan tüm kadınlara ise karanfil dağıtıldı.

Eklenme Tarihi: 10.05.2015 05:43