BAŞKAN CANPOLAT, HALKLA İÇ İÇE OLMAYI SÜRDÜRÜYOR

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, cumartesi mesaisinde tarihi çarşılar bölgesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir arada oldu.

Haliliye için canla başla çalışacaklarını ve halkla her zaman iç içe olacaklarını ifade ederek, hizmete başlayan Başkan Mehmet Canpolat, her fırsatta halkla iç içe oluyor. Cumartesi mesaisinde tarihi çarşılar bölgesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Canpolat, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip, taleplerini dinledi. İletilerin çözümü için ilgili müdürlüklere talimat veren Başkan Canpolat, görüştüğü vatandaşların Ramazan Ayını da tebrik etti.

Tarihi çarşılar bölgesinde bulunan turistler ile de görüşen Başkan Canpolat, turistleri Haliliye İlçesinde bulunan 12 bin yıllık tarihi ile UNESCO Dünya Mirası Kalıcı Listesinde yer alan Göbeklitepe’yi görmeye davet etti.

Başkan Canpolat, tarihi bölgedeki vatandaşlar ile görüştükten sonra bölgeden ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 05.05.2019 08:20