HALİLİYE BELEDİYESİNDEN İLAHİ KONSERİ

Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında yürütülen etkinlikler kapsamında Ahmet Yesevi Mahallesi halkı ile buluşan İbrahim Onat ve ekibi, ilahi konseri ile dinleyenlerin beğenisini kazandı.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları ile Ramazan Ayının ilçede etkinliklerle dolu dolu geçmesi için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından programlar düzenleniyor. Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında Ahmet Yesevi Mahallesindeki Ahmet Yesevi Parkında Haliliye Belediyesi Gezici Sanat TIRI’nda İbrahim Onat ve ekibinin ilahi dinletisi düzenlendi. Sema gösterileri ile başlayan, izleyenler tarafından büyük beğeni toplayan ilahi konserine, vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Başkan Mehmet Canpolat, Başkan Yardımcısı Mehmet Açanal ve Belediye Meclis Üyesi Fatih Özdemir’in de yer aldığı etkinliğe katılan vatandaşlar, okunan ilahilere eşlik etti.

Dergah Camii İmam Hatibi İbrahim Onat’ın Kur’an-ı Kerim Tilaveti okuması ile sona eren etkinlikte konuşan Başkan Mehmet Canpolat, “Seçim döneminde çalışmalarımız bu mahallelerden başlayacak dedik ve Haliliye Belediyesi olarak Ramazan Ayı etkinliklerimiz Ahmet Yesevi Mahallemizden başladı. Ahmet Yesevi Mahallemize bize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Ahmet Yesevi Mahallesi ve mahalle sakinleri, hizmetlerin en iyisine layıktır ve bu böylede devam edecek. Öncelikle Ramazan-ı Şerif’imiz mübarek olsun. Allah, tuttuğumuz oruçları kabul eylesin” dedi.

Başkan Canpolat, Ahmet Yesevi Mahallesinde Ramazan Ayı içerisinde bir etkinlik daha yapacaklarını ifade ederek, konuşmasını sonlandırdı. Konuşmalarının ardından Başkan Canpolat, mahalle sakinleri ile de sohbet etti.

Ramazan Ayı etkinlikleri, 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü Devteşti Mahallesindeki Şehit İbrahim Halil Yıldırım Parkında Grup Miraç İlahi Konseri ile devam edecek.

Eklenme Tarihi: 12.05.2019 10:31

×