SOLUK ALMA VAKTİ HARRAN İLÇESİNDE SAHNELENDİ

Haliliye Belediyesi Tiyatro ekibi, "Soluk Alma Vakti" isimli tiyatro oyununu, Akçakale'nin ardından Harran İlçesi'nde sanatseverlerle buluşturdu.

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Tiyatro ekibi, "Soluk Alma Vakti" adlı tiyatro oyununu Harran'da sahneledi. Haliliye Belediyesi Tiyatro ekibinin sahne aldığı oyuna; Harran Kaymakamı Selami Yazıcı, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Haliliye Belediyesi Meclis Üyesi Emir Elden ile sanatseverler katıldı.

Haliliye Belediyesi'nin faaliyetlerinin anlatıldığı film gösteriminin ardından başlayan ve Şanlıurfa geleneklerinden izler taşıyan oyun, izleyenlerin büyük beğenisini topladı. İzleyenleri zaman zaman duygulandıran, zaman zaman ise kahkahaya boğan oyunun ardından sahneye çıkan Harran Kaymakamı Selami Yazıcı ile Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Haliliye Belediyesi'ne ve tiyatro ekibine teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 14.05.2015 06:39