HALİLİYE BELEDİYESİ UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

HALİLİYE BELEDİYESİ UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Çölyaklılara farkındalık oluşturmak için, çölyaklılar ve aileleri ile aynı sofrada buluştu.

Haliliye Belediyesi Şanlıurfa’da bulunan Çölyaklılara umut olmaya devam ediyor. Çölyaklılara düzenli olarak ekmek ve gıda yardımında bulunan Haliliye Belediyesi son olarak Başkan Mehmet Canpolat’ın talimatı ile farklı bir projeye imza attı. Başkan Canpolat, farkındalık oluşturmak için çölyaklılarla aynı sofrada buluşarak glütensiz  yemek ve çölyak bilgilendirme programı düzenlendi. Şehitlik Çamlık Konferans Salonunda düzenlenen programa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile eşi Fethiye Canpolat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Kaytan, Haliliye Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Aksu, Şanlıurfa Çölyak Dernek Başkanı Hasan Doğan, Haliliye Belediyesi Meclis Üyeleri, çok sayıda basın mensubu ve dernek üyeleri katıldı. İlahi dinletesi ile başlayan program konuşmalar ile devam etti.

 

HIZ KESMEDEN HİZMETE DEVAM

Göreve geldiği ilk günden bu yana hız kesmeden, misli ile hizmetlere devam ettiklerini belirten Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Bu hastalık doğmuş ve doğacak olan çocuklarımızda görebilecek bir hastalık. Onların bu yaşam mücadelesinde bizler Haliliye Belediyesi olarak ilk etapta kayıtlı olan bin 400 çölyaklıya ekmek fırınımız ile ekmek ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Özelde de bir ilçe belediyesi olarak kendilerine gıda kolileri ile yardım yapmaya çalışıyoruz. Bu çocuklar bizim ve gelecek adına çocuklarımıza yapılan hizmet Urfa tabiri ile pilava dökülen yağdır.  İnşallah bu çocuklarımız gelecekte ülkemizin belediye başkanı, milletvekili, müdür, müftüsü, amirleri olacaklar. Bu vatandaşa, millete ‘Önce Devlet, Önce Millet, Önce Bayrak’ diyerek bizim yaptığımız gibi hizmet edecekler. Biz buna inanıyoruz ve bu şekilde çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Başkan Canpolat Çölyaklılar ve aileleri ile sohbet ederek fotoğraf çekme isteklerini yerine getirdi. Talepleri tek tek dinlen Başkan Canpolat tüm sorunların bizzat kendisinin takipçisi olacağını ve çözüme kavuşacağını söyledi.

Başkan Canpolat’ın ardından kürsüye gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan ise “ Vatandaşın derdi ile dertlenen onların ihtiyacını karşılamaya çalışan herkese başta belediye başkanı olmak üzere çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

BU GIDALAR SAYESİNDE ÇOCUKLARIMIZI BESLEYEBİLİYORUZ

Haliliye Belediyesi ve Başkanı Mehmet Canpolat’ın sağladığı bu gıdalar sayesinde çocuklarını besleyebildiğini söyleyen dernek üyesi, “Mehmet Canpolat ve Haliliye Belediyesine çok teşekkür ediyorum. Onların bizlere sağladığı gıdaları çocuklara yedirebiliyoruz.  Belediyenin sağladığı bu gıdalar olmasa bu ürünleri alma imkanımız yok. Markette bir ürün almaya kalksak çok pahalı. Haliliye Belediyesine bizlere sağladığı gıdalardan dolayı çok teşekkür ederiz.  Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

Şanlıurfa Çölyak Dernek Başkanı Hasan Doğan, ise “Dernek Başkanı: Türkiye genelinde şuan büyükşehir olarak 3 ilimizde glütensiz ekmek üretimi mevcut. Bunun dördüncüsü de Şanlıurfa’da Haliliye ilçemizde mevcut. Bu çalışmalarından dolayı Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından plaket takdimi yapıldı. Şanlıurfa Çölyak Başkanı tarafından derneğe ve üyeleri verdiği desteklerden dolayı Başkan Canpolat’a teşekkür plaketi verildi.  

 

Eklenme Tarihi: 11.07.2019 15:17

×