ESNAF İSTEDİ, CANPOLAT YAPTI

Şair Şevket ve Bahçelievler mahallerinde başlatılan kaldırım onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Canpolat, “Esnafımızdan gelen talep doğrultusunda kaldırım onarım çalışmasına başladık.”

Haliliye merkez mahallerinden olan Şair Şevket ve Bahçelievler mahallerinde esnaflardan gelen talep üzerine Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri başlatılan kaldırım onarım çalışmalarını yerinde denetleyen Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Yardımcısı Mehmet Erol ve müdürler ile birlikte mahalleye gelen Başkan Canpolat esnafların taleplerini dinledi. Kaldırımın iki farklı malzemeden yapılmasından dolayı kış aylarında yağmur sonrası depo ve iş yerlerine su sızdığını bilgisini aldığını söyleyen Başkan Canpolat, “Şair Şevket Mahallemizde esnafımızla hem seçim öncesi hem de seçim sonrası yaptığımız görüşmelerde yağan yağmur sonrası kaldırımların binadan taraf olan tuğla kısmından bodrum ve iş yerlerine su sızdığını ifade etmişlerdi. Fen İşlerine bağlı arkadaşlar gerekli teknik incelemeleri yaptılar ve sorunu tespit ettiler. Bundan dolayı arkadaşlarımız çalışmalara başladılar. Yarısı mermer yarısı tuğla olan kaldırımlarda mermer kısma karışmadan tuğla olan kısmı parklarda kullanmak üzere sökerek park işleri bölümüne götürüyoruz. Tuğla sökülen kısımları ise tıpkı diğer tarafta olduğu gibi mermer olacak şekilde tamamlayacağız. Esnafımız mağdur olmaması için seri bir şekilde çalışıyoruz. Ekiplerimiz iki vardiya şeklinde çalışıyorlar. En kısa sürede arkadaşlar çalışmalarını tamamlayıp esnafımızın mağduriyetini giderecekler. Yağan yağmur sonrası iş yerlerine sızmasının önüne geçmiş olacağız. Vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı esnafımız ve vatandaşımızdan özür diliyoruz” ifadelerini kullandı.

“YAĞMUR SONRASI SORUN YAŞANIYORDU”

Başkan Canpolat’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Şair Şevket Mahalle Muhtarı Ahmet Altun,

“Esnafımızın kaldırımdan dolayı baya bir sıkıntısı vardı. Yağmur sonrası kaldırımdan dolayı iş yerlerin deposu baya su alıyordu. Şuan bu sorunlar giderildi ekiplere mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Su basması dahil araçların geçişine kadar yağmur sonrası burada esnaf olarak problem yaşadıklarını belirten esnaflar ise, “Mahalle muhtarımız ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile görüştük. Kendisine kaldırım sorunundan bahsettik. Başkan sağ olsun gerekli desteği vererek ekipler hemen çalışmaya başladı. Dükkanlarımızın su basması olayı ortadan kalktı. Kaldırım çalışması kısa süre içerisinden de tamamlanmış olacak Başta Başkan Mehmet Canpolat olmak üzere çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Başkan ve beraberindekiler incelemelerin ardından mahalleden ayrıldılar.

Eklenme Tarihi: 21.08.2019 12:49

×