HALİLİYE’DE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ‘MARKET’ AÇILIYOR

Haliliye Belediyesi, ilçede ihtiyaç sahibi ailelerin gıda ihtiyaçlarını karşılanması doğrultusunda ‘market’ sistemi uygulamasını hayata geçiriyor.
Sosyal belediyecilik ve sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Haliliye Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmayı sürdürüyor. Belediye, geliştirdiği yeni sistemle yardıma muhtaç ailelerin tespiti sonrası gıda ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri gıda marketini hizmete sunmayı hedefliyor.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat,  Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde açılacak olan gıda marketinin Sırrın Mahallesi’ndeki yerinde incelemelerde bulundu. 
Süren çalışmalar ile ilgili yetkilerden bilgi alan Başkan Canpolat,  “Haliliye Belediyesi olarak sosyal yardımlar anlamında yeni bir sisteme geçiyoruz” diyerek şunları söyledi:
“Hedefimiz şu; şuan inşaat çalışmalarının sürdüğü Sırrın Mahallesi’ndeki yerimizde market sistemini devreye alıyoruz. Yardıma muhtaç ailelerimize burada market sistemini devreye aldıktan sonra kart takdim edeceğiz ve bunlara puan yüklenecek.  Haliliye ’de oturan yardıma muhtaç ailelerimiz Haliliye Belediyesi’ni müracaatları sonrasında yapılan değerlendirmede komisyonun vereceği karar doğrultusunda kartlarına yüklenecek puanlar çerçevesinde marketimizden ihtiyaçlarını karşılayacaklardır. Bunun da startını vermiş bulunmaktayız. Şanlıurfa’ya, Haliliye’ye hayırlı olsun.”
Başkan Canpolat ve beraberindekiler incelemelerinin ardından buradan ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 20.09.2019 12:59

×