BAŞKAN CANPOLAT, GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, sabahın ilk ışıkları ile birlikte belediye tarafından ‘Gönül Çorbası’ sloganıyla başlatılan çorba ikramına katılarak, vatandaşlara çorba ikram etti. Başkan Canpolat, “Haliliye Belediyesi olarak hayatlarının her adımında vatandaşlarımızın yanlarında olmaya devam ediyoruz” dedi.

Sosyal belediyecilik çalışmalarına ivme kazandıran Haliliye Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde başlattığı çorba ikramını sürdürüyor. Başkan Mehmet Canpolat da, sabahın erken saatleri ile birlikte 18 Mart Çanakkale Caddesi üzerinde bulunan şehir içi otobüslerin toplama merkezinde yapılan çorba ikramına katıldı ve vatandaşlara çorba ikram etti.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği çorba ikramı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat şunları kaydetti:
“Haliliye Belediyesi olarak Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze bağlı arkadaşlarımızla birlikte yapmış olduğumuz planlama çerçevesi içerinde Şanlıurfa’da toplama merkezinde sabahın erken saatlerinde gerek öğrenci, gerek işlerine giden vatandaşlarımız olsun kendilerine çorba ve ekmek ikramında bulunuyoruz. Bizde bugün sabahın erken saatleri itibari ile vatandaşlarımızla bir arada olduk. Vatandaşlarımızla bire bir görüştüm vatandaşlar bu hizmetten çok memnun. Haliliye Belediyesi olarak hayatlarının her adımında vatandaşlarımızın yanlarında olmaya kendilerine destek olmaya hayatlarının bir nebze de olsa mutlu geçirmeleri için biz Haliliye Belediyesi olarak elimizden gelini ortaya koyuyoruz.”

Hijyen koşullarının ön planda tutulduğu çorba ikramından faydalanan vatandaşlar, Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiler.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada; çorba ikramının hafta içi her gün 06.00 ile 08.00 saatleri arasında yapıldığı bildirildi.

Eklenme Tarihi: 15.11.2019 07:52

×