Haliliye Belediyesi Suruç'a Destek Vermeye Devam Ediyor

Haliliye Belediyesi, IŞİD'in saldırıları nedeniyle Suriye'nin Halep kentine bağlı Kobani (Ayn el Arap) ilçesinden Suruç'a gelen Suriyeli sığınmacıların barındığı çadır kentler ile ilçe merkezine temizlik desteği vermeye devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 5 personel, Suriyeli sığınmacıların barındığı Suruç YİBO Çadır Kent ve eski İlçe Jandarma Komutanlığı yanına kurulan çadır kent ile Suruç ilçe merkezindeki temizlik çalışmalarını 1 çöp arabası ve sulama aracıyla hız kesmeden sürdürüyor. 32 gündür süren temizlik çalışmaları kapsamında işçiler, sulama araçları ile de çadır kentlerin yıkama işlemlerini gerçekleştiriyor. Çadır kentlerin temizliğini aksatmayan Haliliye Belediyesi temizlik işçileri, Suriyelilerin kötü kokuya maruz kalmasını da engelliyor.
Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Dişli, Haliliye'nin temizliğini aksatmadan Suruç çadır kentler ile ilçe merkezinin temizliğini hız kesmeden süreceğini belirtti.

Eklenme Tarihi: 20.10.2014 04:02