BAŞKAN CANPOLAT’TAN HALİLİYELİLERE MÜJDE

Haliliye için sadece masada değil sahada da çalışmalarını hızla sürdüren Başkan Mehmet Canpolat, yapılacak projelerle ilgili destek arayışlarını da sürdürüyor. Sık sık bu konuda ilgililerle görüşerek Haliliye’ye yeni projeler kazandırmayı amaçlayan Başkan Canpolat bu defa Gençlik ve Spor Bakanlığının kapısını çaldı. Haliliye kazandırılması planlanan ve Şanlıurfa’da ilklere de imza atacak iki projenin detaylarını Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile paylaşan Başkan Canpolat, ilçede hayata geçirilmesi planlanan önemli projeler ile ilgili destek sözü aldı.

‘Haliliye için Canla Başla’ sloganı ile yola çıkan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, bu kapsamda ilçede başlattığı hizmet atağını sürdürüyor. İlçede genelinde yapılan çalışmaların yanı sıra ilklerin ve yenliklerin kapısını aralayacak projelerin de görüşmelerini sürdüren Başkan Canpolat, başkent Ankara’da yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştirdi.

Haliliye ilçesine yapılması planlanan projeler için yoğun mesai sarf eden Başkan Canpolat, bu çerçevede bir araya geldiği Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’dan ilçede yapılacak olan Ata Sporları Yaşam Merkezi ve Tek Tek Dağları Gençlik Kampı projelerini anlatarak projeler kısa ve uzun dönem kazanımları hakkında bilgiler verdi. Bu projelerle ilgili destek sözleri aldı. 

Önemli projeleri Haliliyelilerin hizmetine sunmaya hazırlanan Belediye Başkanı Canpolat Ankara’da kırsaldaki gençleri de unutmadı. Gençlerin rahat bir şekilde top koşturabileceği 5 adet halı sahanın da yapılacağı müjdesini verdi.
 

Eklenme Tarihi: 16.01.2020 09:19

×