HALİLİYE’DE ATM’LER DEZENFEKTE EDİLİYOR

 

Haliliye Belediyesi, Koronavirüs (Covid19) salgınına karşı korunma tedbirleri kapsamında başlattığı çalışmaları hummalı bir şekilde yürütüyor. Ekipler ilçe genelinde salgının bulaşma riski yüksek olan banka ATM’lerine dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.

Haliliye Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan ölümcül Koronavirüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında çalışmalarını yürütüyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ekipler bu kapsamda ilçe merkezinde bulunan banka ATM’lerini dezenfekte etti.

Ayrıca Haliliye Belediyesi kendi bünyesinde hizmet veren tüm araçların salgın tehdidine karşı dezenfekte ediyor. Yapılan bu işlemle belediye personellerinin de virüs salgınından korunmaları hedefleniyor. 
Öte ayandan salgınla mücadele kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve vatandaşların talep ve şikâyetleri için hizmet veren Beyaz Masa birimi mesai kavramı olmaksızın faaliyetlerini sürdürdükleri bildirildi.

Eklenme Tarihi: 14.05.2020 16:09

×