TEK TEK YIKAYIP, DEZENFEKTE ETMEYE DEVAM EDİYOR

Haliliye Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı korunma tedbirleri kapsamında başlattığı çalışmaları sürdürüyor. Halk sağlığı için seferber olan ekipler son olarak Cumhuriyet Caddesi’ni deterjanlı köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti.

Haliliye Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (COVID-19) salgınından korunma tedbirleri kapsamında çalışmalarına devam ediyor.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda salgına karşı seferber olan ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler bu kapsamda Şair Nabi Mahallesinde bulunan Cumhuriyet Caddesi’ni deterjanlı köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti. 
Haliliye Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirten vatandaşlar, yürütülen faaliyetlerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Öte ayandan salgınla mücadele kapsamında Haliliye Belediyesinin ilgili tüm birimlerinin mesai kavramı olmaksızın salgınla mücadeleyi sürdüreceği bildirildi.

Eklenme Tarihi: 14.05.2020 16:18

×