İLKLERİN BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ MASKE

Haliliye Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında başlattığı çalışmaları sürdürüyor. Ekipler ilçe merkezinde esnafa ve vatandaşlara ücretsiz maske dağıttı.

 Haliliye Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tür koronavirüs (COVID-19) salgınından korunma tedbirleri kapsamında hummalı bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Belediyenin her birimi tedbir çerçevesinde faaliyetler yürütülürken, öncülüklerin belediyesi Haliliye salgına karşı halk sağlını önemsediğini bir kez daha ortaya koydu. Bir taraftan salgınla mücadele kapsamında maske üretimine başlarken diğer bir taraftan açık olan işyerlerine ve zorunlu hallerde dışarıya çıkan vatandaşlara ücretsiz maske dağıttı.
Ekipler, ilçe merkezinin birçok bölgesinde bulunan esnaf ve vatandaşlara maske dağıtımını gerçekleştirirken bu uygulamanın da devam edeceği bildirildi. 

Haliliye Belediyesi tarafından maske dağıtımını takdirle karşılayan vatandaşlar hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Öte ayandan salgınla mücadele kapsamında Haliliye Belediyesinin ilgili tüm birimlerinin mesai kavramı olmaksızın salgınla mücadeleyi sürdürüyor.

Eklenme Tarihi: 14.05.2020 16:20

×