SICAK YEMEKLERİ VE SİPARİŞLERİ EVLERİNE TESLİM EDİLDİ

Haliliye Belediyesi, Covıd-19 salgını nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını evlerine teslim etmeye devam ediyor. Ekipler, Bağlarbaşı, Sırrın, Yavuz Selim, Ahmet Yesevi ve Karşıkaya mahallelerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşların siparişleri ve sıcak yemeklerini evlerine teslim etti.

Haliliye Belediyesi, asli görevlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde yürüttüğü faaliyetlerini koronavirüs (Covıd-19) salgını nedeniyle artırıyor. Belediye sokağa çıkma yasağı nedeniyle dışarı çıkamayan ve kurulca belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Bağlarbaşı, Sırrın, Yavuz Selim, Ahmet Yesevi ve Karşıkaya mahallelerindeki ihtiyaç sahibi ailelerin gıda siparişleri ve sıcak yemeklerini evlerine teslim etti.

Belediyenin sunduğu hizmetler vatandaşların takdirini toplarken, mahalle sakinleri hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 14.05.2020 16:24

×